Himnusz - Nemzeti összetartozásunk jelképe

Színarannyal bevont emlékérem a költemény keletkezésének 195. évfordulója alkalmából

 

Megtiszteltetés a Magyar Éremkibocsátó Kft. számára, hogy felajánlhatja Önnek a magyarságunk egyik legfontosabb jelképének, a Himnusz című költeménynek emléket állító éremművészeti különlegességet. Eredeti címén a Hymnus, a’ Magyar nép zivataros századaiból 1823. január 22-én Kölcsey Ferenc tollából született meg. Az erős érzelmi telítettségű alkotás nem csupán a költő saját lelkivilágába nyújt betekintést, a Kölcsey által megfogalmazott gondolatok valamennyi magyar ember szívének legmélyéről szólnak.

A téma fennköltségét figyelembe véve az érem a gyűjtők legmagasabb fokú elvárásainak megfelelő tulajdonságokkal rendelkezik:

  • Színarany (Au 999/1000) bevonattal gazdagított éremművészeti különlegesség
  • Az érem a legkiválóbb verdei minőségben, tükörverettel került kibocsátásra
  • Korlátozott példányszám: mindössze 20 000 darab érhető el világszerte!

Az érem előlapján a Himnusz költemény eredeti kéziratának egy részlete, a jól ismert első versszak elevenedik meg aranyfényben pompázva. A hátlapot pedig a mű kivételes tehetségű költője, Kölcsey Ferenc képmása és kézjegye díszíti. Az így létrejött éremművészeti remekművel méltó módon állíthatunk örök emléket a reformkor egyik legnagyobb művének és szerzőjének egyaránt.

A Himnusz emlékérmet a Magyar Éremkibocsátó Kft. Eredetiséget Igazoló Tanúsítvánnyal és izgalmas háttértörténeti anyaggal együtt küldi el Önnek kedvező áron, mindössze 4 990 Ft-ért (+ 990 Ft csomagolási és postaköltség).

Ha Ön is birtokosa szeretne lenni a különleges emlékéremnek, kérjük, mielőbb adja le megrendelését!

Fontos: Jelenleg az érem csak a magyar háztartások számára elérhető. Kérjük, csak egy megrendelést küldjön el. Amennyiben mégis több terméket szeretne megrendelni, kérjük, tárcsázza a 06 80 888 889-es telefonszámot és vegye fel a kapcsolatot Ügyfélszolgálatunk munkatársaival!

Igen, megrendelem a színarannyal bevont Himnusz emlékérmet, kedvező áron 4 990 Ft-ért (+ 990 Ft csomagolási és postaköltség). Az érem megvásárlása nem jár további kötelezettségekkel. A terméket a kézbesítéstől számított 14 napon belül visszaküldhetem. Az érem árát nem most küldöm el, azt a küldeményhez csatolt számla kiállítását követő 14 napon belül kell befizetnem.

Tájékoztatjuk, hogy megadott személyes adatait kizárólag a Magyar Éremkibocsátó Kft. kezeli és cégcsoportjához tartozó cégek dolgozzák fel, rendelések teljesítéséhez és újdonságaik bemutatásához. Adatait harmadik félnek nem adjuk át. Jelen nyilatkozat az adatkezelőhöz intézett visszavonásig érvényes. A Magyar Éremkibocsátó Kft. az ügyfelei személyes adatait az Információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény rendelkezéseinek megfelelően, önkéntes hozzájárulás alapján kezeli.