Koronázza meg Nemzetünk dalai gyűjteményét!

Magyar Éremkibocsátó Kft. - Himnusz kézirat

Himnusz 14 karátos arany érem!

Közel 195 évvel ezelőtt, 1823. január 22-én Kölcsey Ferenc tollából született meg a Hymnus, a’ Magyar nép zivataros századaiból című költemény, amely mára magyarságunk egyik legfontosabb jelképévé vált. A nyolc versszakból álló, keretes szerkezetű mű bravúrosan állítja szembe történelmünk virágzó időszakát múltbéli megpróbáltatásainkkal. Az erős érzelmi telítettségű alkotás nem csupán a költő saját lelkivilágába nyújt betekintést, a Kölcsey által megfogalmazott gondolatok valamennyi magyar ember szívének legmélyéről szólnak.

Az egyedülálló kibocsátás előlapján az alkotás költője és zeneszerzője, valamint kézjegyük jelenik meg, míg a hátlapot Hungária istennő allgeorikus alakja díszíti.

A remekmű az emelkedett témához méltó kivételes tulajdonságokkal rendelkezik, melyre az érem mellé kézbesített Eredetiséget Igazoló Tanúsítvány nyújt garanciát:

  • 14 karátos aranyból (Au 585/1000) készült numizmatikai alkotás,
  • az érem a legkiválóbb verdei minőségben, tükörverettel került kibocsátásra,
  • szigorúan korlátozott példányszám: mindössze 999 darab érhető el világszerte.
Tegye teljessé most éremtartó albumátrendelje meg a tündöklő aranyból készült Himnusz emlékérmet!

Magyar Éremkibocsátó Kft. - Himnusz emlékérem

Tulajdonságok
Anyag:
Arany
Tisztaság:
14 karát (585/1000)
Átmérő:
18 mm
Súly:
2 g
Minőség:
Tükörveret
Limitáció:
999 darab
Előlap:
Kölcsey Ferenc és Erkel Ferenc portréja és kézjegye
Hátlap:
Hungária istennő allegorikus alakja
Éremművész:
Csontos Attila
Kizárólagos forgalmazó:
Magyar Éremkibocsátó Kft.

Igen, megrendelem a 14 karátos aranyból (Au 585/1000) készült Himnusz emlékérmet kedvező áron 59 900 Ft-ért (+ 990 Ft csomagolási és postaköltség). A termék árát nem most küldöm el, az szállításkor a futárszolgálat munkatársának vagy a termékhez csatolt fizetési szelvényen a számla a kiállításától számított 21 napon belül fizetendő. Az érmet az átvételtől számított 14 napon belül visszaküldhetem a Magyar Éremkibocsátó Kft. részére.