Koronázza meg Nemzeti Himnuszunk gyűjteményét:

Színarany Himnusz érem a 200. évfordulóra

1823. január 22-én Kölcsey Ferenc tollából született meg a Hymnus, a’ Magyar nép zivataros századaiból című költemény, amely mára magyarságunk egyik legfontosabb jelképévé vált. A Kölcsey által megfogalmazott gondolatok valamennyi magyar ember szívének legmélyéről szólnak. Nemzeti imádságunkról egy rendkívüli, színtiszta aranyból készült kibocsátás emlékezik meg.

2023-ban ünnepeljük a Himnusz megírásának 200.évfordulóját. A veret különlegességét tovább emeli, hogy a rendkívüli jubileum alkalmából került kibocsátásra.

A remekmű kivételes tulajdonságokkal rendelkezik:

  • 24 karátos tömör aranyból (Au 999/1000) készült

  • Jubileumi kibocsátás a 200. évfordulóra
  • A legkiválóbb verdei minőség, tükörveret

  • szigorúan korlátozva: mindössze 5 000 darab világszerte

A lenyűgöző Himnusz emlékérem előlapján impozáns díszítéssel rajzolódik ki a 200. évfordulót megörökítő felirat és egy magyar huszár alakja, mely nemzetünket jelképezi. A hátlapon Kölcsey Ferenc portréja, aláírása és művének kezdő sora állít emléket az évfordulónak.

Ragadja meg a kedvező lehetőséget és rendelje meg ezt a szemet gyönyörködtető, limitált jubileumi színarany éremkülönlegességet, amellyel megkoronázhatja Nemzeti Himnuszunk gyűjteményét.

Igen, megrendelem a 24 karátos aranyból (Au 999/1000) készült 200. jubileumi Himnusz emlékérmet kedvező áron 94 900 Ft-ért (+ 990 Ft csomagolási és postaköltség). A termék árát nem most küldöm el, az szállításkor a futárszolgálat munkatársának vagy a termékhez csatolt fizetési szelvényen a számla a kiállításától számított 21 napon belül fizetendő. Amennyiben az érem nem teljesíti előzetes várakozásait, a vonatkozó jogszabályok szerint Önt indokolás nélküli elállási jog illeti meg, és a kézhezvételtől számított 14 napon belül visszaküldheti, ekkor annak árát visszatérítjük.

Tulajdonságok
Anyag:
24 karátos arany (999/1000)
Átmérő:
18 mm
Tömeg:
1,2 g
Minőség:
Legkiválóbb verdei minőség, tükörveret
Limitáció:
5 000 darab
Előlap:
A Himnusz 200. évfordulója és egy magyar huszár alakja
Hátlap:
Kölcsey Ferenc portréja, aláírása és művének kezdő sora
Éremművész:
Csontos Attila
Kizárólagos forgalmazó:
Magyar Éremkibocsátó Kft.
Kibocsátás:
2022