Koronázza meg A magyar szív versei gyűjteményét!

Színarany Himnusz érem a 200. évfordulóra

1823. január 22-én Kölcsey Ferenc tollából született meg a Hymnus, a’ Magyar nép zivataros századaiból című költemény, amely mára magyarságunk egyik legfontosabb jelképévé vált. A Kölcsey által megfogalmazott gondolatok valamennyi magyar ember szívének legmélyéről szólnak. Nemzeti imádságunkról egy rendkívüli, színtiszta aranyból készült kibocsátás emlékezik meg.

2023-ban ünnepeltük a Himnusz megírásának 200. évfordulóját, az emlékérem pedig e rendkívüli jubileum alkalmából került kibocsátásra.

A látványos emlékérem kivételes tulajdonságokkal rendelkezik:

  • 24 karátos tömör aranyból (Au 999/1000) készült
  • Jubileumi kibocsátás a 200. évforduló alkalmából
  • A legkiválóbb verdei minőségben, tükörverettel
  • Szigorúan korlátozott példányszám: mindössze 5 000 darab világszerte
  • AJÁNDÉK Eredetiséget Igazoló Tanúsítvány és izgalmas kísérőlevél

A lenyűgöző Himnusz emlékérem előlapján impozáns díszítéssel rajzolódik ki a 200. évfordulót megörökítő felirat és egy magyar huszár alakja, mely nemzetünket jelképezi. A hátlapon Kölcsey Ferenc portréja, aláírása és művének kezdő sora állít emléket az évfordulónak.

Ragadja meg a kedvező lehetőséget és rendelje meg ezt a szemet gyönyörködtető színarany emlékérmet, amellyel megkoronázhatja A magyar szív versei gyűjteményét!

Igen, megrendelem a 24 karátos aranyból készült Himnusz 200 emlékérmet kedvező áron 94 900 Ft-ért (+1490 Ft csomagolási és postaköltség). A termék árát nem most küldöm el, az szállításkor a futárszolgálat munkatársának vagy a termékhez csatolt fizetési szelvényen a számla a kiállításától számított 21 napon belül fizetendő. Amennyiben az érem nem teljesíti előzetes várakozásait, a vonatkozó jogszabályok szerint Önt indokolás nélküli elállási jog illeti meg, és a kézhezvételtől számított 14 napon belül visszaküldheti, ekkor annak árát visszatérítjük.

Tulajdonságok
Anyag:
Színarany (Au 999/1000)
Minőség:
Tükörveret
Átmérő:
18 mm
Limitáció:
5 000 darab
Tömeg:
1,2 g
Előlap:
A Himnusz 200. évfordulója és egy magyar huszár alakja
Hátlap:
Kölcsey Ferenc portréja, aláírása és művének kezdő sora