A Kolosszeum hivatalos arany érmén:
Róma legnemesebb épületkomplexuma 14 karátos aranyból

Az olasz fővárosban megcsodálható Kolosszeum az ókori Római Birodalom legismertebb épületkomplexuma, amely óriási népszerűségnek örvend a világ minden pontján. A páratlan érme ennek a csodálatos építménynek állít emléket, megelevenítve az ókori viadalokat és civilizációt. A gyönyörű érme a legkiválóbb verdei minőségben, tükörverettel készült, amely lehetővé teszi, hogy annak minden motívuma a legapróbb részletekig látható legyen.


AJÁNDÉK az érme mellé: Szent Kristóf talizmán

Kedvezményes ajánlatunk keretében a Róma ikonikus építményének emléket állító Kolosszeum arany érme mellé most egy Szent Kristóf talizmánt is elküldünk Önnek ajándékba, hogy az utazók védőszentje kísérje Önt, bárhol is jár.

A Kolosszeum, a legnépszerűbb római látványosság

A 14 karátos aranyból készült érmeritkaság az ókori Római Birodalom legismertebb építménye, a Kolosszeum előtt tiszteleg és egyben egy kivételes népszerűségnek örvendő gyűjtemény, A világ hét új csodája kollekció nyitó eleme. Az egyedi gyűjtemény minden egyes darabja A világ hét új csodájának állít emléket. A sorozat kezdő elemeként ezt a különleges érmét kedvezményes áron, 9 995 Ft-ért (19 990 Ft helyett) rendelheti meg. A Kolosszeum 14 karátos emlékérmét szigorúan limitált példányszámban bocsátották ki, világszerte minössze 7000 teljes sorozat gyűjthető ki.

Éljen az 50%-os kedvezménnyel, rendelje meg az arany Kolosszeum érmét kedvezményes áron és legyen az Öné az ajándék talizmán!

 

Leírás
Anyag:
14 karátos arany
Átmérő:
11 mm
Súly:
0,5 g
Minőség:
Tükörveret
Év:
2013
Kibocsátó:
Salamon-szigetek

A világ hét új csodája a világ legkisebb arany érméin

2007. július 7-én a "hetek napján" ünnepélyes keretek között nevezték meg a világ hét új csodáját, melyek egy nemzetközi szavazás eredménye alapján kerültek kiválasztásra. Minden olyan történelmi helyszín és emlékmű részt vehetett a versenyen, amely 2000 előtt készült emberi kezek által. A hét új csodára a világ minden országából lehetett szavazni, a voksolás menetét pedig óriási érdeklődés kísérte. A közel 100 millió szavazat alapján az alábbi hét csoda bizonyult a legnépszerűbbnek: a római Kolosszeum, az indiai Taj Mahal, a brazil Megváltó Krisztus szobor, a jordán sziklaváros, Petra, a perui Machu Picchu, az ősi maja város, a Chichén Itzá, valamint a kínai nagy fal.

A Kolosszeum hivatalos, 14 karátos arany érme Társaságunk egyik legnépszerűbb gyűjteménye, A világ hét új csodája kollekció nyitó eleme. A rendkívüli sorozat a világ hét új csodájának megválasztott építményeket örökíti meg, amelyek napjainkban is látogathatóak. A kollekció minden egyes eleme speciális, 11 mm-es átmérővel rendelkezik, amely a világ egyik legkeresettebb technikai paramétere. A 2013-as kibocsátású gyűjteményt szigorúan limitált példányszámban bocsátották ki, mindössze 7 000 teljes sorozat érhető el.

A világ hét új csodája gyűjtemény értéke az alábbiakban rejlik:

  • A 2013-as kibocsátású érmesorozatból mindössze 7 000 teljes kollekció érhető el
  • Minden érméhez Eredetiséget Igazoló Tanúsítvány tartozik
  • Az emlékérmék a legkiválóbb verdei minőségben, tükörverettel készültek
  • A kollekció megrendelése esetén a gyűjtés során Ön egy elegáns díszdobozt kap tőlünk ajándékba
  • A gyűjtés során Önt megilleti a kollekcióhoz kapcsolódó Tulajdonosi Tanúsítvány és egy névre szóló gravírozott réztábla is
  • A sorozat előfizetőinek a gyűjtés során numizmatikai nagyítót küldünk az érmék motívumainak és részleteinek minél alaposabb megismerése céljából

A 14 karátos aranyból készült páratlan kollekció előfizetőjeként Ön az első érméhez kedvezményes, 9 995 Ft-os áron juthat hozzá. A további darabok kedvező ára 19 990 Ft (+ 990 Ft csomagolási és postaköltség).  

Igen, megrendelem A világ hét új csodája kollekció első elemeként az arany Római Kolosszeum emlékérmét 50%-os kedvezménnyel, 9 995 Ft-os áron (+ 0 Ft csomagolási és postaköltség).  A sorozat következő darabjait minden további teendő nélkül, 3-4 hetente fogom kézhez kapni kedvező áron, érmenként 19 990 Ft-ért (+ 990 Ft csomagolási és postaköltség). A sorozat első eleme átvételkor a postásnak fizetendő, a további érmék árát az azokkal együtt kézbesített számla kiállításától számított 14 napon belül kell befizetnem. 

A kollekció zárt jellegű, hét elemből áll. A szigorúan korlátozott példányszám a teljes, kigyűjtött kollekcióra vonatkozik, melyre a kollekció legalább egyik elemének limitált darabszáma nyújt garanciát. Bármelyik érmét visszaküldhetem az átvételtől számított 14 napon belül. Telefonon vagy az arról szóló írásos nyilatkozat elküldésével bármikor lemondhatom a kollekció gyűjtését.