II. János Pál pápa színarany emlékérme:
100 éve született a katolikus egyház egyik legnagyobb hatású vezetője!

II. János Pál a történelem egyik legismertebb pápája, aki közel 27 évig töltötte be az egyházvezetői pozíciót. 2014. április 27-én szentté avatták az egyház és a világ érdekében elkövetett szolgálataiért. A katolikus egyházfő vitathatatlan hatást gyakorolt a világra, az általa képviselt elvek örök értékű példaként szolgálnak az elkövetkezendő nemzedékek számára. II. János Pál 1920-ban jött a világra, így idén ünnepeljük születésének 100. évfordulóját

Az érme különlegessége az alábbiakban rejlik:

  • Színtiszta arany (Au 999/1000) érme
  • A kibocsátó országban törvényes fizetőeszköz
  • A legkiválóbb, tükörveret minőségben készült
  • Az egyházfő születésének 100. évfordulóját ünnepli

A II. János Pál pápa színarany emlékérme A világ hét géniusza kollekció nyitó eleme. A kivételes technikai paraméterekkel rendelkező gyűjtemény előfizetőjeként a II. János Pál pápáról megemlékező érme 50%-os kedvezménnyel, mindössze 14 995 Ft-ért lehet az Öné! Éljen az "aranyat érő" lehetőséggel! Adja le megrendelését még ma!

Tulajdonságok
Anyag:
Színarany
Átmérő:
11 mm
Súly:
0,5 g
Minőség:
Tükörveret
Hátlap:
II. János Pál pápa portréja
Kibocsátó:
Niue
Névérték:
2,5 dollár

A világ hét géniusza:
A történelem legnagyobbjai 24 karátos arany érméken megörökítve!

A II. János Pál pápa érme A világ hét géniusza kollekció nyitó eleme. A sorozat 7 olyan híres, történelmi személyt örökít meg 24 karátos arany érméken, akiknek nevét az egész világon ismerik rendkívüli teljesítményüknek köszönhetően! Mindegyik érme a kibocsátó országban törvényes fizetőeszköz, és a legkiválóbb verdei minőségben készült. 

A páratlan sorozatból mindössze 1500 teljes kollekció érhető el a Magyar Éremkibocsátó Kft. kínálatában.

A sorozat gyűjtése során az alábbi kiegészítőket Ön AJÁNDÉKBA kapja:

  • Eredetiséget Igazoló Tanúsítványt, réztáblát és izgalmas háttértörténeti anyagot minden érméhez
  • Numizmatikai nagyítót az érmék motívumainak alapos megtekintéséhez
  • Elegáns gyűjtői díszdobozt a sorozat látványos bemutatáshoz
  • Tulajdonosi Tanúsítványt, valamint gravírozott réztáblát a gyűjteményhez

A sorozat előfizetőjeként a II. János Pál pápa színarany érmét 50%-os kedvezménnyel, mindössze 14 995 Ft-os áron szerezheti meg. A kollekció következő érméit minden további teendő nélkül, 3-4 hetente fogjuk elküldeni Önnek, darabonként 29 990 Ft-os kedvező áron (+ 990 Ft csomagolási és postaköltség).

Ne feledje, hogy Önt semmiféle vásárlási kötelezettség nem terheli. Amennyiben az érmék bármelyike nem teljesíti előzetes várakozásait, a kézhezvételtől számított 14 napon belül visszaküldheti azt Társaságunk részére.

Igen, megrendelem A világ hét géniusza kollekció első elemként a II. János Pál pápa színarany emlékérmét kedvezményes, 14 995 Ft-os áron (+ 0 Ft csomagolási és postaköltség). A sorozat következő színarany érméit minden további teendő nélkül, 3-4 hetente fogom kézhez kapni kedvező áron, 29 990 Ft-ért (+ 990 Ft csomagolási és postaköltség). A sorozat első eleme átvételekor a postásnak fizetendő, a további érmék árát az azokkal együtt kézbesített számla kiállításától számított 21 napon belül kell befizetnem.

A kollekció zárt jellegű, hét elemből áll. A szigorúan korlátozott példányszám a teljes, kigyűjtött kollekcióra vonatkozik, melyre a kollekció legalább egyik elemének limitált darabszáma nyújt garanciát. Bármelyik érmét visszaküldhetem az átvételtől számított 14 napon belül. Telefonon vagy az arról szóló írásos nyilatkozat elküldésével bármikor lemondhatom a kollekció gyűjtését.