A Gízai piramisok hivatalos arany érmén

Az antik kultúra egyik legbecsesebb kincse 14 karátos arany érmén!

Az ajánlatunban szereplő arany érme Egyiptom leghíresebb örökségét, a nevezetes Gízai piramisokat ábrázolja. Ez a különleges épületegyüttes az időszámításunk előtti 3. évezredben került megalkotásra, a világ hét csodája közül a legrégebbi, azonban bámulatos módon mégis az egyetlen, mely napjainking fennmaradt és ma is megtekinthető.

A káprázatos piramisokat megjelenítő kibocsátás 14 karátos aranyból készült, a legkiválóbb verdei minőségben, tükörverettel. Az érmék átmérője mindössze 11 mm, mely egy rendkívül keresett paramétert jelenít meg a numizmatikai piacon. A modern verdei technológiának köszönhetően a lenyűgőző érmén a motívumok legapróbb részletei is tökéletesen kivehetők. 

A Gízai piramisoknak emléket állító érme, az egyedülálló Világ hét csodája kollekció kezdő eleme. A páratlan gyűjtemény minden érméje az antik kultúra remekeit örökíti meg. A gyűjtemény kezdő elemeként 50%-os kedvezménnyel, mindössze 9 995 Ft-ért lehet Öné a Gízai piramisokat ábárzoló érme, ráadásul a 990 Ft-os csomagolási és postaköltséget is átvállaljuk Öntől! 

Ne maradjon le a nagyszerű lehetőségről, mihamarabb adja le megrendelését!

Tulajdonságok
Anyag:
14 karátos arany
Minőség:
Tükörveret
Kibocsátó:
Salamon-szigetek
Súly:
0,5 g
Átmérő:
11 mm
Limitáció:
7 000 teljes gyűjtemény

A világ hét csodája a világ legkisebb arany érméin

A Gízai piramisok arany érme a rendkívüli Világ hét csodája kollekció kezdő eleme. A gyűjtemény az antik kultúra elragadó örökségei előtt tiszteleg 14 karátos arany érméken. A különleges 11 mm átmérőjű méret a világ egyik legritkább, ezáltal egyben legkeresettebb technikai paramétere. A páratlan kollekció értékét tovább növeli, hogy szigorúan limitált példányszámban került kibocsátásra.

Kiegészítők, melyeket Ön AJÁNDÉKBA kap a kollekció gyűjtése során:

  • Minden érméhez Eredetiséget Igazoló Tanúsítvány
  • Elegáns gyűjtői díszdoboz az elemek biztonságos tárolására és látványos bemutatására
  • Tulajdonosi Tanúsítvány
  • Névre szóló gravírozott réztábla
  • Numizmatikai nagyító az érmék motívumainak és részleteinek tökéletes megvizsgálásának céljából                                                                                                   

A világ hét csodája kollekció előfizetőjeként az első elemet, a Gízai piramisokat ábrázoló arany érmét 50%-os kedvezménnyel, mindössze 9 995 Ft-os áron szerezheti meg. A gyűjtemény következő darabjait minden további teendő nélkül, 3-4 hetente fogjuk elküldeni Önnek, darabonként 19 990 Ft-os kedvező áron (+ 990 Ft csomagolási és postaköltség).

Ne feledje, hogy Önt semmiféle vásárlási kötelezettség nem terheli. Amennyiben az érmék bármelyike nem teljesíti előzetes várakozásait, a kézhezvételtől számított 14 napon belül visszaküldheti azt Társaságunk részére.

Igen, megrendelem A világ hét csodája kollekció első elemeként a Gízai piramisok arany érmét kedvezményes, 9 995 Ft-os áron (+ 0 Ft csomagolási és postaköltség). A sorozat következő darabjait minden további teendő nélkül, 3-4 hetente fogom kézhez kapni kedvező áron, érmenként 19 990 Ft-ért (+ 990 Ft csomagolási és postaköltség). A sorozat első eleme átvételkor a postásnak fizetendő, a további érmék árát az azokkal együtt kézbesített számla kiállításától számított 14 napon belül kell befizetnem. 

A kollekció zárt jellegű, hét elemből áll. A szigorúan korlátozott példányszám a teljes, kigyűjtött kollekcióra vonatkozik, melyre a kollekció legalább egyik elemének limitált darabszáma nyújt garanciát. Bármelyik érmét visszaküldhetem az átvételtől számított 14 napon belül. Telefonon vagy az arról szóló írásos nyilatkozat elküldésével bármikor lemondhatom a kollekció gyűjtését.