Az európai történelem legnagyobb hadvezére és császára Bonaparte Napóleon

Felvilágosult abszolutista szemlélettel fogott hozzá céljai megvalósításához. Helyreállította
és új alapokra helyezte Franciaország megtépázott kormányzatát és közigazgatását. Nagy 
hangsúlyt fektetett a közoktatás rendszerének kialakítására. Megalkotta a Code Napoléont, 
amely sok országban ma is a polgári jog alapját képezi. Szétválasztotta az egyházat
az államhatalomtól és toleranciát hirdetett a különböző vallási irányzatokkal szemben. Megalapította a Francia Becsületrendet, melyet érdemei elismerése jeléül bárki megkaphatott.

Az érme különlegessége az alábbiakban rejlik:

  • Hivatalos, színtiszta arany (Au 999/1000) érme
  • A legkiválóbb, tükörveret minőségben készült
  • Jubileumi kibocsátás

A Bonaparte Napóleon színarany érme A világ hét géniusza kollekció nyitó eleme. A kivételes technikai paraméterekkel rendelkező gyűjtemény előfizetőjeként, Napóleon születésének 250. évfordulójára kibocsátott érme kedvezményes áron, mindössze 17 995 Ft-ért lehet az Öné! 

Éljen az "aranyat érő" lehetőséggel! Adja le megrendelését még ma!

Tulajdonságok
Anyag:
Színarany
Átmérő:
11 mm
Súly:
0,5 g
Minőség:
Tükörveret
Kibocsátó:
Kongói Demokratikus Köztársaság
Névérték:
100 Frank CFA
Kibocsátás éve:
2019
Hátlap:
Napóleon lovon ülő alakja

A világ hét géniusza:
A történelem legnagyobbjai 24 karátos arany érméken megörökítve!

A Bonaparte Napóleon érme A világ hét géniusza kollekció nyitó eleme. A sorozat 7 olyan híres, történelmi személyt örökít meg 24 karátos arany érméken, akiknek nevét az egész világon ismerik rendkívüli teljesítményüknek köszönhetően! Mindegyik érme hivatalos kibocsátás, s a legkiválóbb verdei minőségben készült. 

A páratlan sorozatból mindössze 1500 teljes kollekció érhető el a Magyar Éremkibocsátó Kft. kínálatában.

A sorozat gyűjtése során az alábbi kiegészítőket Ön AJÁNDÉKBA kapja:

  • Eredetiséget Igazoló Tanúsítványt, réztáblát és izgalmas háttértörténeti anyagot minden érméhez
  • Numizmatikai nagyítót az érmék motívumainak alapos megtekintéséhez
  • Elegáns gyűjtői díszdobozt a sorozat látványos bemutatáshoz
  • Tulajdonosi Tanúsítványt, valamint gravírozott réztáblát a gyűjteményhez

A sorozat előfizetőjeként a Bonaparte Napóleon színarany érmét kedvezményes áron, mindössze 17 995 Ft-ért szerezheti meg. A kollekció következő érméit minden további teendő nélkül, 3-4 hetente fogjuk elküldeni Önnek, darabonként 35 990 Ft-os kedvező áron (+ 990 Ft csomagolási és postaköltség).

Ne feledje, Önt semmiféle vásárlási kötelezettség nem terheli. Amennyiben az érmék bármelyike nem teljesíti előzetes várakozásait, a vonatkozó jogszabályok szerint Önt indokolás nélküli elállási jog illeti meg, és a kézhezvételtől számított 14 napon belül visszaküldheti, ekkor annak árát visszatérítjük.

A díszdobozban – a kollekció 7 érmén felül – egy színtiszta arany érme is helyet kap, mely "A legnagyobb magyar" vagyis Gróf Széchenyi Istvánról emlékezik meg. A színarany érme nem a kollekció része, azt a kollekció kiküldött érmeihez mellékelt megrendelő kártyával lehet megrendelni!

Igen, megrendelem A világ hét géniusza kollekció első elemként a Bonaparte Napóleon színarany érmét kedvezményes, 17 995 Ft-os áron. A sorozat következő színarany érméit minden további teendő nélkül, 3-4 hetente fogom kézhez kapni kedvező áron, 35 990 Ft-ért (+ 990 Ft csomagolási és postaköltség). A sorozat első eleme átvételekor a postásnak fizetendő, a további érmék árát az azokkal együtt kézbesített számla kiállításától számított 21 napon belül kell befizetnem.

A kollekció zárt jellegű, hét elemből áll. A szigorúan korlátozott példányszám a teljes, kigyűjtött kollekcióra vonatkozik, melyre a kollekció legalább egyik elemének limitált darabszáma nyújt garanciát. Ne feledje, Önt semmiféle vásárlási kötelezettség nem terheli. Amennyiben az érmék bármelyike nem teljesíti előzetes várakozásait, a vonatkozó jogszabályok szerint Önt indokolás nélküli elállási jog illeti meg, és a kézhezvételtől számított 14 napon belül visszaküldheti, ekkor annak árát visszatérítjük.