A politikatudomány mestere: Abraham Lincoln

Abraham Lincoln az erkölcsi értékek megtestesítőjének számít az Egyesült Államokban, a közvélemény a legkiemelkedőbb elnökök közé sorolja. Az amerikai fővárosban, Washingtonban hatalmas emlékműve egy dór stílusú görög templomot mintáz. Gigantikus ülőszobra fölé a következő mondat van írva: „Ezen templomban, éppúgy, mint azon emberek szívében, akik Unióját megmentette Abraham emléke örökké fennmarad.”

Az érme különlegessége az alábbiakban rejlik:

  • 24 karátos arany (Au 999/1000) érme
  • Hivatalos, fizetőeszköz a kibocsátó országban
  • A legkiválóbb verdei minőségnek köszönhetően az érme elő- és hátlapján szereplő motívumok tökéletesen rajzolódnak ki a tükörfényes háttéren
  • Az Amerikai Egyesült Államok egyik legnépszerűbb elnökének állít emléket

Az Abraham Lincoln színarany érme A világ hét géniusza kollekció nyitó eleme. A kivételes technikai paraméterekkel rendelkező gyűjtemény előfizetőjeként, az érme mindössze 17 995 Ft-ért lehet az Öné! 

Éljen az "aranyat érő" lehetőséggel! Adja le megrendelését még ma!

Tulajdonságok
Anyag:
Színarany
Átmérő:
11 mm
Súly:
0,5 g
Minőség:
Tükörveret
Kibocsátó:
Mongólia
Névérték:
1000 tugrik
Kibocsátás éve:
2015
Hátlap:
Abraham Lincoln portréja

A világ hét géniusza:
A történelem legnagyobbjai 24 karátos arany érméken megörökítve!

Az Abraham Lincoln érme A világ hét géniusza kollekció nyitó eleme. A sorozat 7 olyan híres, történelmi személyt örökít meg 24 karátos arany érméken, akiknek nevét az egész világon ismerik rendkívüli teljesítményüknek köszönhetően! Mindegyik érme hivatalos kibocsátás, és a legkiválóbb verdei minőségben készült. 

A páratlan sorozatból mindössze 1500 teljes kollekció érhető el a Magyar Éremkibocsátó Kft. kínálatában.

A sorozat gyűjtése során az alábbi kiegészítőket Ön AJÁNDÉKBA kapja:

  • Elegáns gyűjtői díszdobozt a sorozat látványos bemutatáshoz
  • Numizmatikai nagyítót az érmék motívumainak alapos megtekintéséhez
  • Eredetiséget Igazoló Tanúsítványt, réztáblát és izgalmas háttértörténeti anyagot minden érméhez
  • Tulajdonosi Tanúsítványt, valamint névre szóló gravírozott réztáblát a gyűjteményhez

A sorozat előfizetőjeként a  Abraham Lincoln színarany érmét kedvezményes áron, mindössze 17 995 Ft-ért szerezheti meg. A kollekció következő érméit minden további teendő nélkül, 3-4 hetente fogjuk elküldeni Önnek, darabonként 35 990 Ft-os kedvező áron (+ 990 Ft csomagolási és postaköltség).

Igen, megrendelem A világ hét géniusza kollekció első elemként a Abraham Lincoln színarany érmét kedvezményes, 17 995 Ft-os áron. A sorozat következő színarany érméit minden további teendő nélkül, 3-4 hetente fogom kézhez kapni kedvező áron, 35 990 Ft-ért (+ 990 Ft csomagolási és postaköltség). A sorozat első eleme átvételekor a postásnak fizetendő, a további érmék árát az azokkal együtt kézbesített számla kiállításától számított 21 napon belül kell befizetnem.

A kollekció zárt jellegű, hét elemből áll. A szigorúan korlátozott példányszám a teljes, kigyűjtött kollekcióra vonatkozik, melyre a kollekció legalább egyik elemének limitált darabszáma nyújt garanciát. Ne feledje, amennyiben az érmék bármelyike nem teljesíti előzetes várakozásait, a vonatkozó jogszabályok szerint Önt indokolás nélküli elállási jog illeti meg, és a kézhezvételtől számított 14 napon belül visszaküldheti, ekkor annak árát visszatérítjük.

A díszdobozban – a kollekció 7 érméjén felül – egy színtiszta arany érme is helyet kap, mely a „legnagyobb magyarról”, Gróf Széchenyi Istvánról emlékezik meg. A színarany érme nem a kollekció része, azt a kollekció kiküldött érméihez mellékelt megrendelő kártyával lehet megrendelni!