Hazánk, Hungaria

1 uncia színtiszta ezüst emlékérmen

Hazánk kulturális, történelmi és természeti értékeinek sora szinte végeláthatatlan: több mint 1000 év után is őrizzük ősi gyökereinket, mitológiánk kiemelkedő jelképei, mint a turul, vagy a csodaszarvas nemzeti öntudatunk elidegeníthetetlen részei ma is. Büszkék vagyunk hősi küzdelmekkel teli történelmi múltunkra, minden ősünkre akik harcoltak hazánk függetlenségéért és felvirgzásáért. 

A magyar vidék csodás tájai, erdői, vizei, szőlőtőkékkel tűzdelt lankái és aranyló búzakalászokkal lengedező mezői között otthon érezzük magunkat és büszkén ünnepeljük évről évre az új kenyeret, visszük hírét borkultúránknak a világban. A szőlő és a búza motívumai pedig egyszersmind jelképezik keresztény gyökereinket is. 

A legnagyobb magyar költő, Petőfi Sándor szavainál szebben nem is tudnánk megfogalmazni, hogy érez a magyar ember a hazánk iránt: ,,Magyar vagyok. Legszebb ország hazám"

A lényűgöző érem tulajdonságai:

 • 1 uncia színtiszta ezüst (Ag 999/1000)
 • Legkiválóbb verdei minőség, tükörveret
 • Rendkívül részletgazdag kidolgozottság

A Hungaria emlékérem a nemzeti büszkeségeinket megörökítő Hazánk kincsei színezüst kollekció nyitó darabja. Rendkívüli ajánlatunk keretében a Hungaria emlékérem 50%-os kedvezménnyel, mindössze 27 495 Ft-ért lehet az Öné (+ 1 490 Ft csomagolási és postaköltség).

Ne hagyja ki ezt a nagyszerű lehetőséget, kezdje el összegyűjteni HUNGARIA kincseit színtiszta ezüst érmeken!

 

HAZÁNK KINCSEI SZÍNEZÜSTÖN

A magyar régiók büszkeségei 1 uncia színezüst érmeken

Gyönyörű kis országunk mind a 7 régiója olyan csodákat rejt, melyekre magyarként mindannyian büszkék lehetünk. Nemzeti kiválóságok, történelmi helyszínek, épületek, jelképek, hagyományok sora tárul elénk hazánk kincseinek ragyogó érmekből kirakott térképén. A lenyűgöző Hazánk kincsei kollekció régióink büszkeségeiről 8 színezüst éremmel emlékezik meg.

Az egyedülálló sorozat érmeinek közös hátlapján országunk térképe látható, mely felett hazánk védőszentje, Szűz Mária oltalmazó alakja rajzolódik ki, akinek köpenye a régiókat jelképező 7 virággal fonódik össze. Az előlapokon pedig az egyes régiókhoz kapcsolódó 3 büszkeségünk jelenik meg, mi több 1-1 betű is helyett kapott rajtuk, melyek a HUNGARIA szót adják ki.

Gyűjtse össze HUNGARIA kincseit:

 • H - Hungaria
 • U - Közép-Magyarország
 • N - Észak-Magyaroszág
 • G - Észak-Alföld
 • A - Dél-Alföld
 • R - Dél-Dunántúl
 • I - Nyugat-Dunántúl
 • A - Közép-Dunántúl

A gyűjtés során Ön AJÁNDÉKBA kapja:

 • Eredetiséget Igazoló Tanúsítványt minden éremhez
 • Izgalmas háttértörténeti anyag a régiókról
 • Tulajdonosi Tanúsítványt a kollekcióhoz

A szigorúan korlátozott példányszámban kibocsátott sorozat kizárólag a Magyar Éremkibocsátó Kft. kínálatában szerepel. Hazánkban és világszerte mindössze 6 000 teljes kollekció érhető el. A kollekció tárolására szolgáló éremtartó albumban – a sorozat 8 érmén felül – egy színtiszta arany érme is helyet kap, mely hazánk szívéről, Budapestről emlékezik meg. A színarany érme nem a kollekció része, azt a gyűjtés során külön lehet megrendelni.

Rendkívüli ajánlatunk keretében a Hungaria színezüst emlékérmet 50%-os kedvezménnyel, mindössze 27 495 Ft-os áron szerezheti meg (+ 1 490 Ft csomagolási és postaköltség). A kollekció következő darabjait minden további teendő nélkül, 3-4 hetente fogjuk elküldeni Önnek, érmenként 54 990 Ft-os kedvező áron (+ 1 490 Ft csomagolási és postaköltség). Éljen a lehetőséggel!

Igen, megrendelem a Hazánk kincsei színezüst kollekció első elemeként a Hungaria emlékérmet kedvezményes áron, mindössze 27 495 Ft-ért (+ 1 490 Ft csomagolási és postaköltség). A sorozat következő érmeit minden további teendő nélkül 3-4 hetente fogom kézhez kapni kedvező áron, darabonként 54 990 Ft-ért (+ 1 490 Ft csomagolási és postaköltség)Az első érem árát a szállításkor a postásnak, a további érmek árát az azokkal együtt kézbesített számla kiállításától számított 21 napon belül kell befizetnem.

A kollekció zárt jellegű, 8 éremből áll. A szigorúan korlátozott példányszám a teljes, kigyűjtött kollekcióra vonatkozik, melyre a kollekció legalább egyik elemének limitált darabszáma nyújt garanciát. Amennyiben az érmek bármelyike nem teljesíti előzetes várakozásait, a vonatkozó jogszabályok szerint Önt indokolás nélküli elállási jog illeti meg, és a kézhezvételtől számított 14 napon belül visszaküldheti. Telefonon vagy az arról szóló írásos nyilatkozat elküldésével bármikor lemondhatja a kollekció gyűjtését.

Tulajdonságok
Anyag:
Színezüst (Ag 999/1000)
Minőség:
Legkiválóbb verdei minőség, tükörveret
Átmérő:
38,61 mm
Tömeg:
1 uncia , azaz 31,1 g
Limitáció:
6 000 teljes kollekció
Előlap:
A magyarság motívumai dombos vidéket idéző kompozícióban, H betű
Közös hátlap:
Az ország védőszentje, Szűz Mária
Kizárólagos forgalmazó:
Magyar Éremkibocsátó Kft.
Éremművész:
Csontos Attila