A csodás Közép-Magyarország régiónk

színarannyal bevont emlékérmen

Hazánk középső régiójához számos kulturális értékünk kapcsolódik: itt született az anyák
megmentője, Semmelweis Ignác, itt zajlott a magyar szabadság szimbólumává lett 1848-as forradalom, s itt található a történelmi Visegrádi vár is. A Közép-Magyarország régió előtt egy káprázatos, 24 karátos arannyal bevont érem tiszteleg.

A lényűgöző érem tulajdonságai:

 • Színtiszta arany bevonat
 • Legkiválóbb verdei minőség, tükörveret
 • Rendkívül részletgazdag kidolgozottság

A Közép-Magyarország emlékérem a nemzeti büszkeségeinket megörökítő Hazánk kincsei kollekció nyitó darabja. Rendkívüli ajánlatunk keretében a Közép-Magyarország emlékérem 50%-os kedvezménnyel, mindössze 6 995 Ft-ért lehet az Öné.

Ne hagyja ki ezt a nagyszerű lehetőséget, kezdje el összegyűjteni HUNGARIA kincseit!

Amennyiben több kollekciót szeretne megrendelni, keresse Ügyfélszolgálatunkat a díjmentesen hívható 06 80 888 889-es telefonszámon!

 

HAZÁNK KINCSEI

A magyar régiók büszkeségei színarannyal bevont érmeken

Gyönyörű kis országunk mind a 7 régiója olyan csodákat rejt, melyekre magyarként mindannyian büszkék lehetünk. Nemzeti kiválóságok, történelmi helyszínek, épületek, jelképek, hagyományok sora tárul elénk hazánk kincseinek ragyogó érmekből kirakott térképén. A lenyűgöző Hazánk kincsei kollekció a 7 régiónk büszkeségeiről 7 színarannyal bevont éremmel emlékezik meg.

Az egyedülálló sorozat érmeinek közös hátlapján országunk térképe látható, mely felett hazánk védőszentje, Szűz Mária oltalmazó alakja rajzolódik ki, akinek köpenye a régiókat jelképező 7 virággal fonódik össze. Az előlapokon pedig az egyes régiókhoz kapcsolódó 3 büszkeségünk jelenik meg, mi több 1-1 betű is helyett kapott rajtuk, melyek a HUNGARIA szót adják ki a már az Ön birtokában lévő Hungaria éremmel együtt.

Folytassa és tegye teljessé a HUNGARIA szót és hazánk kincseinek térképét:

 • H - Hungaria egyedi érem, mely már az Ön birtokában van
 • U - Közép-Magyarország
 • N - Észak-Magyaroszág
 • G - Észak-Alföld
 • A - Dél-Alföld
 • R - Dél-Dunántúl
 • I - Nyugat-Dunántúl
 • A - Közép-Dunántúl

A gyűjtés során Ön AJÁNDÉKBA kapja:

 • Eredetiséget Igazoló Tanúsítványt minden éremhez
 • Izgalmas háttértörténeti anyag a régiókról
 • Tulajdonosi Tanúsítványt a kollekcióhoz

A szigorúan korlátozott példányszámban kibocsátott sorozat kizárólag a Magyar Éremkibocsátó Kft. kínálatában szerepel. Hazánkban és világszerte mindössze 10 000 teljes kollekció érhető el. A kollekció tárolására szolgáló éremtartó albumban – a sorozat 7 érmén felül – egy színtiszta arany érme is helyet kap, mely hazánk szívéről, Budapestről emlékezik meg. A színarany érme nem a kollekció része, azt a gyűjtés során külön lehet megrendelni.

Rendkívüli ajánlatunk keretében a Közép-Magyarország emlékérmet 50%-os kedvezménnyel, mindössze 6 995 Ft-os áron szerezheti meg (+ 1 490 Ft csomagolási és postaköltség). A kollekció következő darabjait minden további teendő nélkül, 3-4 hetente fogjuk elküldeni Önnek, érmenként 13 990 Ft-os kedvező áron (+ 1 490 Ft csomagolási és postaköltség). Éljen a lehetőséggel!

Igen, megrendelem a Hazánk kincsei kollekció első elemeként a Közép-Magyarország emlékérmet kedvezményes áron, mindössze 6 995 Ft-ért (+ 1 490 Ft csomagolási és postaköltség). A sorozat következő érmeit minden további teendő nélkül 3-4 hetente fogom kézhez kapni kedvező áron, darabonként 13 990 Ft-ért (+ 1 490 Ft csomagolási és postaköltség). A termék árát nem most küldöm el, azt szállításkor a postásnak vagy a termékhez csatolt fizetési szelvényen a számla kiállításától számított 21 napon belül kell befizetnem.

A kollekció zárt jellegű, 7 éremből áll. A szigorúan korlátozott példányszám a teljes,
kigyűjtött kollekcióra vonatkozik, melyre a kollekció legalább egyik elemének limitált darabszáma nyújt garanciát. Amennyiben az érmek bármelyike nem teljesíti előzetes várakozásait, a vonatkozó jogszabályok szerint Önt indokolás nélküli elállási jog illeti meg, és a kézhezvételtől számított 14 napon belül visszaküldheti. Telefonon vagy az arról szóló írásos nyilatkozat elküldésével bármikor lemondhatom a kollekció gyűjtését.

Tulajdonságok
Anyag:
Rézötvözet
Bevonat:
Színarany (Au 999/1000)
Minőség:
Legkiválóbb verdei minőség, tükörveret
Átmérő:
38,61 mm
Tömeg:
26 g
Limitáció:
10 000 teljes kollekció
Előlap:
Semmelweis Ignác, a Visegrádi vár és az 1848-as forradalom jelenete, U betű
Közös hátlap:
Az ország védőszentje, Szűz Mária
Kizárólagos forgalmazó:
Magyar Éremkibocsátó Kft.
Éremművész:
Csontos Attila