Az érme színezüstből (Ag 999,9/1000) készült. Kanadában ez az érme hivatalos fizetőeszköz, névértéke 20 dollár. A numizmatikai alkotás különleges paraméterekkel rendelkezik: súlya 31,83 gramm, átmérője 40 mm, példányszáma pedig szigorúan korlátozott, világszerte mindössze 7500 darab érhető el belőle. Az érme egy különleges gyűjtői díszdobozban került elhelyezésre, amely mellett Ön Eredetiséget Igazoló Tanúsítványt talál.

A 2017-ben kibocsátott érme a második világháború ikonikus vadászrepülőgépe, a Hawker Hurricane előtt tiszteleg. Az érme történelmi hűségét mi sem bizonyítja jobban, mint a tény, hogy előlapján éppúgy VI. György arcképe került elhelyezésre, mint a második világháború alatt kibocsátott érméken. 

Tulajdonságok
Anyag:
Színezüst
Átmérő:
40 mm
Tömeg:
31,83 g
Minőség:
Tükörveret
Kibocsátás:
2017
Kibocsátó:
Kanada
Névérték:
20 dollár
Limitáció:
7500

Igen, megrendelem a Hawker Hurricane érmét 44 900 Ft-os kedvező áron (+ 990 Ft csomagolási és postaköltség). Jelenlegi vásárlásom nem jár további kötelezettséggel. A terméket a kézbesítéstől számított 14 napon belül visszaküldhetem, ekkor annak árát a Magyar Éremkibocsátó Kft. visszatéríti számomra.

Kérjük, a termék árát ne most küldje el részünkre, az szállításkor a postásnak / futárszolgálat munkatársának vagy a termékhez csatolt fizetési szelvényen a számla a kiállításától számított 15 napon belül fiezetendő.

Tájékoztatjuk, hogy megadott személyes adatait kizárólag a Magyar Éremkibocsátó Kft. kezeli és a cégcsoportjához tartozó cégek dolgozzák fel, rendelések teljesítéséhez és újdonságaik bemutatásához. Adatait harmadik félnek nem adjuk át. Jelen nyilatkozat az adatkezelőhöz intézett visszavonásig érvényes. A Magyar Éremkibocsátó Kft. az Adatvédelmi törvény (1992. évi LXIII. tv.) vonatkozó hatályos rendelkezéseinek megfelelően kezeli ügyfeleinek személyes adatait.