1848-49-es forradalom és szabadságharc

Színarannyal bevont emlékérem a 170. évforduló alkalmából!

 

Megtiszteltetés a Magyar Éremkibocsátó Kft. számára, hogy felajánlhatja Önnek a magyar történelem egyik legmeghatározóbb eseményének, az 1848-49-es forradalom és szabadságharcnak emléket állító éremművészeti különlegességet. Az események a magyarok számára a nemzeti öntudat, az összefogás és a feltétel nélküli hazaszeretetet szimbolizálják. A forradalom megvalósult célkitűzései tették lehetővé az elmaradott, feudális Magyarország polgári átalakulását, éppen ezért - bukása ellenére is - az egyik legpozitívabb megítélésű történelmi eseményünk.

A téma fennköltségét figyelembe véve az érem a gyűjtők legmagasabb fokú elvárásainak megfelelő tulajdonságokkal rendelkezik:

  • Színarany (Au 999/1000) bevonattal gazdagított éremművészeti különlegesség
  • Az érem a legkiválóbb verdei minőségben került kibocsátásra
  • Korlátozott példányszám: mindössze 20 000 darab érhető el világszerte!

Az előlapon megcsodálható, ahogy a színarannyal bevont érem keretbe foglalja Thorma János Talpra magyar! című festményét, a hátlapot pedig egy korabeli szabja markolata díszíti. Az így létrejött numizmatikai alkotással valamennyien méltó módon emlékezhetünk meg az 1848-as események 170. évfordulójáról.

Az 1848-49-es forradalom és szabadságharc emlékérmet a Magyar Éremkibocsátó Kft. Eredetiséget Igazoló Tanúsítvánnyal és izgalmas háttértörténeti anyaggal együtt küldi el Önnek kedvező áron, mindössze 4 990 Ft-ért (+ 990 Ft csomagolási és postaköltség).

Ha Ön is birtokosa szeretne lenni a különleges emlékéremnek, kérjük, mielőbb adja le megrendelését!

Fontos: Jelenleg az érem csak a magyar háztartások számára elérhető. Kérjük, csak egy megrendelést küldjön el. Amennyiben mégis több terméket szeretne megrendelni, kérjük, tárcsázza a 06 80 888 889-es telefonszámot és vegye fel a kapcsolatot Ügyfélszolgálatunk munkatársaival!

Igen, megrendelem a színarannyal bevont 1848-49-es forradalom és szabadságharc emlékérmet kedvező áron, 4 990 Ft-ért (+ 990 Ft csomagolási és postaköltség). Az érem megvásárlása nem jár további kötelezettségekkel. A terméket a kézbesítéstől számított 14 napon belül visszaküldhetem. Az érem árát nem most küldöm el, azt a küldeményhez csatolt számla kiállítását követő 14 napon belül kell befizetnem.

Tájékoztatjuk, hogy megadott személyes adatait kizárólag a Magyar Éremkibocsátó Kft. kezeli és cégcsoportjához tartozó cégek dolgozzák fel, rendelések teljesítéséhez és újdonságaik bemutatásához. Adatait harmadik félnek nem adjuk át. Jelen nyilatkozat az adatkezelőhöz intézett visszavonásig érvényes. A Magyar Éremkibocsátó Kft. az ügyfelei személyes adatait az Információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény rendelkezéseinek megfelelően, önkéntes hozzájárulás alapján kezeli.