Magyar Éremkibocsátó Kft. - Magyarország történelme kollekcióAz 1848-49-es forradalom és szabadságharc

színezüst emlékérmen elevenedik meg!

Az 1848. máricus 15-i forradalom és az azt követő szabadságharc a magyarok számára a nemzeti öntudat, az összefogás, a feltétel nélküli hazaszeretet és népünk elpusztíthatatlan szabadságvágyának jelképe.

A forradalom megvalósult célkitűzései tették lehetővé az elmaradott, feudális Magyarország polgári átalakulását. Éppen ezért a szabadságharc – bukása ellenére is – az egyik legpozitívabb megítélésű történelmi eseményünk.

A  lenyűgöző emlékérem a fennkölt témához méltó, kivételes tulajdonságokkal rendelkezik:

 • A numizmatikai remekmű színtiszta ezüstből (Ag 999/1000) készült.

 • Az érem díszítettségét a legkiválóbb verdei minőség emeli ki, melynek köszönhetően az érem elő- és hátlapi mintázata a legapróbb részletekig kirajzolódik a tükörfényes háttéren.

Magyar Éremkibocsátó Kft - KokárdaAz 1848-49-es forradalom és szabadságharc emlékérem a magyar nemzet történetének sorsfordító forradalmait megörökítő Nemzetünk forradalmai kollekció nyitó darabja. A páratlan gyűjtemény előfizetőjeként az 1848-49-es forradalom és szabadságharc emlékérem 50%-os kedvezménnyel, mindössze 6 495 Ft-ért lehet az Öné. 

Ne késlekedjen! Megrendelése esetén egy kokárdával is megajándékozzuk Önt, hogy együtt tisztelegjünk a forradalom hősei előtt.

 

Leírás
Anyag:
Színtiszta ezüst
Átmérő:
34 mm
Súly:
15 g
Minőség:
Tükörveret
Limitáció:
15 000 teljes kollekció
Előlap:
Kossuth Lajos
Közös hátlap:
Láncot kettévágó kard
Éremművész:
Fritz Mihály
Kizárólagos forgalmazó:
Magyar Éremkibocsátó Kft.

Nemzetünk forradalmai

Csillapíthatatlan vágy a szabadság iránt

Hazánk fordulatokban gazdag, ám megpróbáltatásokkal teli történelme kiválóan példázza a magyarság legfőbb erényeit: a határtalan hazaszeretetet, bátorságot és elszántságot. Az elmúlt századok 6 sorsfordító forradalma előtt tiszteleg a színtiszta ezüst emlékérmeket felvonultató Nemzetünk forradalmai kollekció.

Lenyűgöző kidolgozottság és a legkiválóbb minőség kombinációja

A gyűjtemény egyedülállóságát fokozza, hogy kizárólag a Magyar Éremkibocsátó Kft. kínálatában szerepel, ráadásul szigorúan korlátozott példányszámban: világszerte mindössze 15 000 teljes sorozat érhető el.

A 6 kivételes emlékérmet felvonultató sorozat felidézi:Magyar Éremkibocsátó Kft. - Nemzetünk forradalmai kollekció
 
 • az 1848-49-es forradalom és szabadságharc,
 • az 1956-os forradalom és szabadságharc,
 • az Őszirózsás forradalom,
 • a Rákóczi-szabadságharc,
 • a Dózsa-felkelés, és 
 • a Budai Nagy Antal-féle felkelés elszánt küzdelmeit.

A kollekció gyűjtése során az Ön AJÁNDÉKAI:

 • Eredetiséget Igazoló Tanúsítvány és izgalmas kísérőlevél az érmeken felelevenített eseményekről minden numizmatikai remekműhöz
 • Tulajdonosi Tanúsítvány a sorozathoz
 • Izgalmas éremtartó mappa, amely a gyűjtemény látványos bemutatását szolgálja

A páratlan sorozat előfizetőjeként az első elemet, az 1848-49-es forradalom és szabadságharc emlékérmet 50%-os kedvezménnyel, mindössze 6 495 Ft-os áron szerezheti meg. A kollekció következő érmeit minden további teendő nélkül, 3-4 hetente fogjuk elküldeni Önnek, darabonként 12 990 Ft-os kedvező áron (+ 990 Ft csomagolási és postaköltség). Ne feledje, hogy Önt semmiféle vásárlási kötelezettség nem terheli. Amennyiben az érmek bármelyike nem teljesíti előzetes várakozásait, a kézhezvételtől számított 14 napon belül visszaküldheti azt Társaságunk részére.

Magyar Éremkibocsátó Kft - Nemzetünk forradalmai

Igen, megrendelem a Nemzetünk forradalmai kollekció első elemeként a színezüstből készült 1848-49-es forradalom és szabadságharc emlékérmet 50%-os kedvezménnyel, mindössze 6 495 Ft-ért  (+ 0 Ft csomagolási és postaköltség). A sorozat következő érmeit minden további teendő nélkül 3-4 hetente fogom kézhez kapni kedvező áron, darabonként 12 990 Ft-ért (+ 990 Ft csomagolási és postaköltség).  Az érmek árát az azokkal kézbesített számla kiállításától számított 14 napon belül kell befizetnem.

A kollekció zárt jellegű, összesen 6 darab színezüst éremből áll. A szigorúan korlátozott példányszám a teljes, kigyűjtött kollekcióra vonatkozik, melyre a kollekció legalább egyik elemének limitált darabszáma nyújt garanciát. Bármelyik érmet visszaküldhetem az átvételtől számított 14 napon belül a Magyar Éremkibocsátó Kft. részére. Telefonon vagy az arról szóló írásos nyilatkozat elküldésével bármikor lemondhatom a kollekció gyűjtését.