A csillagok szerelmeseinek:

A világegyetem 1 uncia színezüstön kel életre!

Ha Ön is kedveli az újszerű, forradalmi éremművészeti eljárásokat és izgalommal töltik el a világegyetem rejtélyei, ez a különleges kibocsátás Önnek szól!

Büszkén ajánljuk figyelmébe a tömör színezüstből (Ag 999/1000) készült jubileumi ezüst dollárt, amely a NASA által fejlesztett Fermi Gamma űrteleszkóp pályára állításának 10. évfordulóját ünnepli.

A Nobel-díjas Enrico Fermi fizikusról elkeresztelt, nem kevesebb mint 690 millió dollár értékű űrhajót 2008-ban indították útjára a floridai Cape Canaveral űrállomásról. Missziója, hogy tanulmányozza a gamma-sugárzást, a világegyetem fényének legmagasabb energiájú formáját. A gamma-sugarak láthatatlanok az emberi szem számára, de a Fermihez hasonló űrtávcsövek lehetővé teszik a csillagászok számára, hogy „lássák” ezt a fajta fényt, amely segíthet az olyan csillagászati csodák feltárásában, mint a fekete lyukak.

Ne maradjon le erről a rendkívüli lehetőségről, rendelje meg a világon elérhető 2000 színpompás színezüst érmeritkaság egyikét, amelyet ajándék Eredetiségi Tanúsítvánnyal, díszdobozban küldünk el Önnek!

Ha mindez még nem győzte meg, hogy leadja megrendelését,
akkor tekintse meg ezt a rövid termékbemutató videót
:

Leírás
Anyag:
Színezüst
Átmérő:
32 x 66 mm
Tömeg:
31,1 g
Limitáció:
2000
Minőség:
Verdefényes
Névérték:
5 dollár
Kibocsátás:
2018
Kibocsátó:
Szamoa

Igen, megrendelem a tömör ezüstből kibocsátott, a Fermi Gamma űrteleszkóp 10. ébvfordulójára készült érmét 39 900 Ft-os kedvező áron  (+ 990 Ft csomagolási és postaköltség). Jelenlegi vásárlásom nem jár további kötelezettséggel. A terméket a kézbesítéstől számított 14 napon belül visszaküldhetem.

Kérjük, a termék árát ne most küldje el részünkre, az a termékhez csatolt számla kiállításától számított 14 napon belül fizetendő.

Tájékoztatjuk, hogy megadott személyes adatait kizárólag a Magyar Éremkibocsátó Kft. kezeli és a cégcsoportjához tartozó cégek dolgozzák fel, rendelések teljesítéséhez és újdonságaik bemutatásához. Adatait harmadik félnek nem adjuk át. Jelen nyilatkozat az adatkezelőhöz intézett visszavonásig érvényes. A Magyar Éremkibocsátó Kft. az Adatvédelmi törvény (1992. évi LXIII. tv.) vonatkozó hatályos rendelkezéseinek megfelelően kezeli ügyfeleinek személyes adatait.