A 2019-es Amerikai Ezüst Sas

A világ egyik legkeresettebb színezüst befektetési érméje!

Örömmel ajánljuk figyelmébe a világ egyik legkeresettebb ezüst befektetési érméjét, az Amerikai Ezüst Sas legújabb, 2019-es kiadását. Az Amerikai Egyesült Államok kormánya 1986-ban bocsátotta ki először a napjainkra már legendássá vált érmét. 

A színezüst (Ag 999/1000), 1 uncia (31,1 g) súlyú kibocsátás hamar a világ egyik legkeresettebb befektetési érméjévé vált és mai napig a numizmatika kedvelői mellett a befektetők vágyának tárgya is.

A gyűjtők által az egyik legszebbnek tartott ezüst érme előlapját a Szabadság istennőjének sétáló alakja díszíti, míg hátlapján az Egyesült Államok ikonikus jelképe, az amerikai címersas látható-innen származik az érme elnevezése is. 

A legendás érmét habár minden évben kibocsátják, példányszáma szigorúan korlátozott, mivel a kibocsátáshoz használt verőtöveket adott év végén bizottság előtt semmisítik meg. Éppen ezért egyedi és különleges minden kiadás, melyre maga az Egyesült Államok kormánya vállal garanciát!

A 2019-es Amerikai Ezüst Sas színezüst befektetési érmét a Magyar Éremkibocsátó Kft. ajándék Eredetiséget Igazoló Tanúsítvánnyal és izgalmas háttértörténeti anyaggal együtt küldi el Önnek!

Ha Ön is birtokosa szeretne lenni a különleges érmének, kérjük, mielőbb adja le megrendelését!

 

Tulajdonságok
Anyag:
Színezüst (Ag 999/1000)
Minőség:
Verdefényes
Átmérő:
40,6 mm
Tömeg:
31,1 g (1 uncia)
Névérték:
1 dollár
Kibocsátás:
2019
Kibocsátó:
Amerikai Egyesült Államok
Előlap:
Szabadság istennőjének sétáló alakja
Hátlap:
Amerikai címersas

Igen, megrendelem a 2019-es Amerikai Ezüst Sas befektetési ezüst érmét kedvező áron, mindössze 9 990 Ft-ért (+ 990 Ft csomagolási és postaköltség). Az érme megvásárlása nem jár további kötelezettségekkel. A terméket a kézbesítéstől számított 14 napon belül visszaküldhetem. Az érme árát nem most küldöm el, a küldeményhez csatolt csekken fizetem be.