Fehérfejű rétisas érme egyedi kivágással

Amerika nemzeti állata 1 uncia tömör színezüstön

Örömmel ajánljuk figyelmébe az Egyesült Államok nemzeti szimbólumát megjelenítő Fehérfejű rétisas érmét, melynek különlegessége egyedülálló sas formájú kivágásában rejlik. Az 1 uncia, azaz 31,1 gramm színtiszta ezüstből kibocsátásra került numizmatikai alkotás kiemelkedő, 50 mm-es átmérővel bír. Aprólékos motívumvilágát az ikonikus sas mellett a sziklás kanyonok képe gazdagítja.

Az Egyesült Államok nemzeti állataként 1782 óta beszélhetünk a fehérfejű rétisasról, amikor is először megjelenítették országuk nagypecsétjén. Az azóta eltelt több mint két évszázad ellenére népszerűsége töretlen maradt, napjainkban is központi helyen szerepel az USA elnöki pecsétjén, valamint elnöki zászlóján és számos hatóság logójában is.

Ne maradjon le a lehetőségről!

Rendelje meg még ma a színezüst, exkluzív kivágással díszített Fehérfejű rétisas érmét, hogy Ön is birtokolhassa a szabadság, a bölcsesség és a kiválóság eszméit megtestesítő szimbólumot. 

Tulajdonságok
Anyag:
Színezüst (Ag 999/1000)
Minőség:
Kiváló
Átmérő:
50 mm
Limitáció:
7 500
Tömeg:
1 uncia (31,1 g)
Előlap:
Barbados címere
Hátlap:
Fehérfejű rétisas sziklás kanyon előtt
Névérték:
5 dollár
Kibocsátás:
2020
Kibocsátó:
Barbados

Igen, megrendelem színezüst Fehérfejű rétisas érmét kedvező áron, mindössze 44 900 Ft-ért (+ 990 Ft csomagolási és postaköltség). Jelenlegi vásárlásom nem jár további kötelezettséggel, az érmét a kézbesítéstől számított 14 napon belül visszaküldhetem. A termék árát nem most küldöm el, az szállításkor a postásnak vagy a termékhez csatolt fizetési szelvényen, a számla kiállításától számított 21 napon belül fizetendő.