A Magyar Éremkibocsátó Kft. örömmel ajánlja figyelmébe a figyelemre méltó tulajdonságokkal bíró tömör színezüst érmét, amely a hazai vasúttörténet egyik leghíresebb találmánya, a MÁV 220 mozdonytípus tiszteletére került kibocsátásra. A legkiválóbb verdei minőséget képviselő lenyűgöző dollár rendkívüli esztétikai értéke abban rejlik, hogy egyetlen hivatalos érmében egyesíti a színtiszta ezüstöt (Ag 999/1000) és a színpompás verdei technológiát, amely valósághű formában örökíti meg a méltán népszerű gőzmozdonyt.

A mozdonyok és a vasút izgalmas világa azon témák egyike, amely már egészen gyermekkortól kezdve foglalkoztatja az embereket, így bizonyosan Önt is rabul ejti majd! Az érme előlapján a kibocsátó ország címere, a kibocsátás évszáma, valamint az érme névértéke kerültek megjelenítésre. A szemet gyönyörködtető hátlapot a színpompás mozdony motívum díszíti A régi szép idők eszméjét életre hívó érme szigorúan korlátozott példányszámban készült: a MÁV 220 típusának gyártása 1881-ben vette kezdetét, így ebből a kivételes kibocsátásból mindössze 1881 darab készült az egész világon – ebből Társaságunk jelenleg csupán 80 érme megszerzésére nyújt lehetőséget, amelyeket AJÁNDÉK díszdobozban kézbesítünk gyűjtőinknek!

Tulajdonságok
Anyag:
Színtiszta ezüst (Ag 999/1000)
Névérték:
5 dollár
Átmérő:
38,6 mm
Súly:
20 g
Minőség:
Tükörveret
Példányszám:
Csak 1881 érme világszerte!
Előlap:
A kibocsátó ország címere, névérték
Hátlap:
A legendás MÁV 220 gőzmozdony

Igen, megrendelem a világhírű magyar MÁV 220 mozdonyt megörökítő színtiszta ezüst érmeritkaságot 24 900 Ft-os kedvező áron  (+ 990 Ft csomagolási és postaköltség). Jelenlegi vásárlásom nem jár további kötelezettséggel. A terméket a kézbesítéstől számított 14 napon belül visszaküldhetem, ekkor annak árát a Magyar Éremkibocsátó Kft. visszatéríti számomra.

Kérjük, a termék árát ne most küldje el részünkre, ezt az összeget a küldemény átvételét követő 15 napon belül kell befizetnie. A számlát a küldeményhez csatolva kapja meg. 

Tájékoztatjuk, hogy megadott személyes adatait kizárólag a Magyar Éremkibocsátó Kft. kezeli és a cégcsoportjához tartozó cégek dolgozzák fel, rendelések teljesítéséhez és újdonságaik bemutatásához. Adatait harmadik félnek nem adjuk át. Jelen nyilatkozat az adatkezelőhöz intézett visszavonásig érvényes. A Magyar Éremkibocsátó Kft. az Adatvédelmi törvény (1992. évi LXIII. tv.) vonatkozó hatályos rendelkezéseinek megfelelően kezeli ügyfeleinek személyes adatait.