Mátyás király ezüst dénárja

Múzeumok féltve őrzött kincse most az Ön otthonában!

A 15. század a középkori Magyarország eseményekben gazdag időszaka volt. Igazságos Mátyás királyunk uralkodása nemcsak számos hadtörténeti győzelmet és területi hódítást eredményezett, hanem az állami intézmények megerősödését is. Az olasz területekről begyűrűzött reneszánsz kultúra teljes pompájában virágzott Mátyás idejében, melynek hatása a magyar pénztörténet ekkor készült különleges darabjain is megfigyelhető. A különleges történelmi ezüst pénz, Hunyadi Mátyás ezüst dénárja a 15. századból maradt fenn és egy igazi gyűjtői kuriózum. 

A lenyűgöző érme különlegessége az alábbiakban rejlik:

  • Több mint 500 éves eredeti történelmi ezüst érme Mátyás király idejéből
  • A magyar történelem egyik legizgalmasabb időszaka, most karnyújtásnyira!

Mátyás király eredeti ezüst dénárja 

Hunyadi Mátyás ezüst dénárja a Magyar királyok kincstára kollekció nyitó eleme, amely a magyar történelem jelentős ezüst pénzérméit foglalja össze az Árpád-háztól egészen a 20. század elejéig. A gyűjtemény minden egyes darabja eredeti történelmi ezüst érme. A különleges sorozat előfizetőjeként Mátyás király ezüst dénárja  50%-os kedvezménnyel, mindössze 9 995 Ft-ért lehet az Öné. A gyűjtemény példányszáma szigorúan korlátozott, kínálatunkban mindössze 5000 teljes kollekció érhető el.

Tulajdonságok
Anyag:
Ezüst
Súly:
Nagyjából 0,52 g
Átmérő:
Nagyjából 15 mm
Minőség:
Nagyon jó
Előlap:
Címer
Hátlap:
Madonna-motívum

Magyar királyok kincstára

Eredeti történelmi ezüst érmék az Árpád-háztól a 20. század elejéig

Hunyadi Mátyás ezüst dénárja a Magyar királyok kincstára kollekció nyitó darabja, amely egyedülálló módon vonultatja fel hazánk több mint nyolc évszázadának kiemelt jelentőséggel bíró érméit. A sorozat az Árpád-háztól egészen a 20. század elejéig gyűjti csokorba legnagyobb királyaink történelmi ezüst pénzeit. A kollekció minden egyes eleme eredeti történelmi ezüst érme, nem másolatok és nem utánveretek. 

A kollekció gyűjtése során Ön AJÁNDÉKBA kapja a következőket:  

  • Eredetiséget Igazoló Tanúsítványt és szakértői tájékoztató anyag minden érméhez
  • Tulajdonosi Tanúsítványt a kollekcióhoz
  • Exkluzív gyűjtői díszdobozt az érmék professzionális tárolásához és látványos bemutatásához

A páratlan sorozat előfizetőjeként az első elemet, Mátyás király ezüst dénárját 50%-os kedvezménnyel, mindössze 9 995 Ft-os áron szerezheti meg. A kollekció következő érméit minden további teendő nélkül, 3-4 hetente fogjuk elküldeni Önnek, darabonként 19 990 Ft-os kedvező áron (+ 990 Ft csomagolási és postaköltség). Ne feledje, hogy Önt semmiféle vásárlási kötelezettség nem terheli. Amennyiben az érmék bármelyike nem teljesíti előzetes várakozásait, a kézhezvételtől számított 14 napon belül visszaküldheti azt Társaságunk részére.

Éljen az 50%-os kedvezménnyel, és váljon a nemzeti pénztörténetünk ritkaságait felsorakoztató gyűjtemény büszke tulajdonosává!

Igen, megrendelem a Magyar királyok kincstára kollekció első elemeként Mátyás király ezüst dénárját 50%-os kedvezménnyel, mindössze 9 995 Ft-ért (+ 0 Ft csomagolási és postaköltség). Az érme árát nem most küldöm el, azt szállításkor a postásnak vagy a termékhez csatolt fizetési szelvényen a számla kiállításától számított 14 napon belül kell befizetnem.

A gyűjtemény soron következő érméit minden további teendő nélkül, 3-4 hetente fogom kézhez kapni kedvező áron, darabonként 19 990 Ft-ért (+ 990 Ft csomagolási és postaköltség). Az érmék árát az azokkal kézbesített számla kiállításától számított 14 napon belül kell befizetnem. 

A kollekció nyitott jellegű, azaz előre meg nem határozott számú elemből áll. A szigorúan korlátozott példányszám a teljes, kigyűjtött kollekcióra vonatkozik, melyre a kollekció legalább egyik elemének limitált darabszáma nyújt garanciát. Bármelyik érmét visszaküldhetem az átvételtől számított 14 napon belül. Telefonon vagy az arról szóló írásos nyilatkozat elküldésével bármikor lemondhatom a kollekció gyűjtését.