II. Béla ezüst dénárja

Eredeti történelmi ezüst érme a 12. századból

Egy egészen rendhagyó ajánlatot szeretnénk az Ön figyelmébe ajánlani, amelynek numizmatikai értéke valódi történelmi jellegében rejlik: bemutatjuk Önnek a különleges történelmi veretet, a 12. századból származó ezüst dénárt, amely II. Béla királyunk uralkodási idejében készült! Az érme kibocsátója, II. (Vak) Béla Árpád-házi királyként foglalta el a magyar trónt 1131-ben.

Az érme nem csupán történelmi mivolta és több mint 800 éves kora miatt különleges, hanem azért is, mert a 12. században elődeink hivatalos fizetőeszközként használták.

Azt gondolja, ilyen kedvező áron nem tehet szert egy történelmi érmére, amely ráadásul ezüstből készült? 
Éljen a lehetőséggel és adja le megrendelését kockázat nélkül, 14 napos visszaküldési garanciával!

Annak érdekében, hogy minden kétségét elűzzünk az érme sok száz éves múltját és eredetiségét illetően, II. Béla ezüst dénárját AJÁNDÉK Eredetiséget Igazoló Tanúsítvánnyal és szakértő által írt háttértörténeti anyaggal együtt küldjük el Önnek.

II. Béla eredeti ezüst érméje iránt fokozott érdeklődésre számítunk, azonban az érme történelmi mivoltából adódóan korlátozott példányszámban érhető el. A csalódások elkerülése érdekében javasoljuk Önnek, hogy még ma küldje el megrendelését, mielőtt a jelenleg rendelkezésre álló készletünk elfogyna!

Tulajdonságok
Anyag:
Ezüst
Átmérő:
11,5 mm
Tömeg:
0,34 gramm
Minőség:
Nagyon jó
Előlap:
Geometrikus formák
Hátlap:
Geometrikus formák

Igen, megrendelem II. Béla eredeti ezüst dénárját. A megrendelés esetén az érme kedvező ára 9 990 Ft-ért (+ 990 Ft csomagolási és postaköltség). Az érme megvásárlása nem jár további kötelezettségekkel. A terméket a kézbesítéstől számított 14 napon belül visszaküldhetem. Az érme árát nem most küldöm el, azt a küldeményhez csatolt számla kiállítását követő 14 napon belül kell befizetnem.

Tájékoztatjuk, hogy megadott személyes adatait kizárólag a Magyar Éremkibocsátó Kft. kezeli és cégcsoportjához tartozó cégek dolgozzák fel, rendelések teljesítéséhez és újdonságaik bemutatásához. Adatait harmadik félnek nem adjuk át. Jelen nyilatkozat az adatkezelőhöz intézett visszavonásig érvényes. A Magyar Éremkibocsátó Kft. az ügyfelei személyes adatait az Információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény rendelkezéseinek megfelelően, önkéntes hozzájárulás alapján kezeli.