A veszélyeztetett góbi medve

Swarovski kristályokkal kirakott színezüst érmén

Színezüst mongóliai góbi medve érme

Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a terméket!

0
  • Színezüst érmébe ágyazott Swarovski® kristály díszítés
  • Különleges magas térhatás és antik kivitelezés
  • Biztonsági verdejel az eredetiség érdekében
  • Szigorúan korlátozott példányszám
  • Típus: Egyedi termék
  • Rendelkezésre álló mennyiség Néhány darab
Kedvező ár: 49 900 Ft

A világ legritkább medvéje színezüst érmén Swarovski® kristály berakással

A vadonélet veszélyeztetett állatának, a mongóliai barna medve védelmére hívja fel a figyelmet ez a mesteri részletességgel megalkotott színezüst érme. A numizmatikai alkotás hátlapján az állat szemeit tündöklő Swarovski® kristályok keltik életre, amelyek csak egyike az érme rendkívüliségének.

Az állat bundája elképesztő részletességgel és magas térhatással elevenedik meg előttünk, melyet az antik kivitelezés tesz még élethűbbé.

Az érmén szereplő mongóliai barna medve élőhelye az Ázsiában elterülő Góbi sivatag, amelynek vadvilági populációját az utóbbi időkben súlyosan érintették a területen végzett ember általi tevékenységek. A barna medvék sem számítanak kivételnek ez alól, holott csekély számuk miatt kihalásuk már így is komoly veszélyt jelent. Jelenleg kevesebb, mint 40 példányt tartanak számon, amely olyan alacsony számnak minősül, hogy a faj a világ legritkább medvéjének titulálható.

A nagyfokú érdeklődés és tömeges hamisítások miatt az érme biztonsági verdejelet kapott, így Ön is könnyű szerrel megbizonyosodhat arról, hogy az eredeti kibocsátást tartja a kezében.

Ragadja meg a lehetőséget, és legyen Öné a világon csupán 2 500 kibocsátás egyike!

Kedvező ár: 49 900 Ft
Tulajdonságok
Anyag:
Színezüst (Ag 999/1000)
Átmérő:
38,61 mm
Tömeg:
31,1 g
Minőség:
Antikolt
Limitáció:
2500
Kibocsátás:
2019
Kibocsátó:
Mongólia
Névérték:
500 tugrik

Igen, megrendelem a Swarovski kristály-berakással készült, színezüst Mongóliai góbi medve érmét kedvező áron, mindössze 49 900 Ft-ért (+990 Ft csomagolási és postaköltség).

A termék árát nem most küldöm el, azt a termékhez csatolt számla kiállításától számított 14 napon belül kell befizetnem. Jelenlegi vásárlásom nem jár további kötelezettséggel, a terméket a kézbesítéstől számított 14 napon belül visszaküldhetem.

Tájékoztatjuk, hogy megadott személyes adatait kizárólag a Magyar Éremkibocsátó Kft. kezeli és a cégcsoportjához tartozó cégek dolgozzák fel, rendelések teljesítéséhez és újdonságaik bemutatásához. Adatait harmadik félnek nem adjuk át. Jelen nyilatkozat az adatkezelőhöz intézett visszavonásig érvényes. A Magyar Éremkibocsátó Kft. az Adatvédelmi törvény (1992. évi LXIII. tv.) vonatkozó hatályos rendelkezéseinek megfelelően kezeli ügyfeleinek személyes adatait.