Színezüst horgony érme fekete tükörveret háttérrel

Világszerte egyedülálló technológia!

Színezüst horgony érme

Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a terméket!

0
  • A világon egyedülálló fekete tükörveret
  • 2 uncia, azaz 62,2 g tömör színezüstből
  • Lenyűgöző smartminting technológia
  • Extra magas, tükörfényes horgony motívum
  • Rendkívül limitált példányszám: mindössze 999 érme világszerte
  • A legkiválóbb verdei minőség
  • Ajándék: Eredetiséget Igazoló Tanúsítvány, különleges hajóablakra emlékeztető díszdoboz
  • Típus: Egyedi termék
  • Rendelkezésre álló mennyiség Néhány darab
Kedvező ár: 74 900 Ft

Egy páratlan érme a hajózás szerelmeseinek!

A világon egyedülálló,   technológiával készült, különleges fekete tükörveret dollár. Ennek a speciális verdei eljárásnak köszönhetően a rendkívül magas térhatású motívum tükörfényes felülettel ragyoghat.

A tükörveret az elérhető legkiválóbb éremművészeti minőség, ahol a motívum tükörfényes háttérből emelkedik ki.

A csodálatos Horgony érme nem kevesebb, mint 2 uncia, azaz 62,2 gramm tömör színezüstből készült. A kibocsátó országban, a hírhedt hajózástörténeti múlttal rendelkező Cook-szigeteken 10 dollár névértékű hivatalos fizetőeszköz.

A magas térhatású, tükörfényes horgonyt, aprólékos kidolgozású hajókötél fonja körül. Az érme peremét egy iránytűre emlékeztető motívum díszíti. A "Fair Winds & Following Seas" felirat a hajósok és vitorlázók egyik legfőbb, a biztonságos utat kívánó Jó szelet! kifejezésre utal.

Ne habozzon, rendelje meg mielőbb, hiszen a páratlan érméből világszerte csupán 999 darab készült, és a kibocsátónál már el is fogyott!

Kedvező ár: 74 900 Ft
Leírás
Anyag:
Színezüst (Ag 999/1000)
Tömeg:
62,2 g
Átmérő:
38,6 mm
Limitáció:
999
Minőség:
Tükörveret
Névérték:
10 dollár
Kibocsátás:
2019
Kibocsátó:
Cook-szigetek

Igen, megrendelem a tömör ezüst Horgony érmét kedvező áron, mindössze 74 900 Ft-ért  (+ 990 Ft csomagolási és postaköltség). Jelenlegi vásárlásom nem jár további kötelezettséggel. Az érmét a kézbesítéstől számított 14 napon belül visszaküldhetem.

Kérjük, az érme árát ne most küldje el részünkre, az a hozzá csatolt számla kiállításától számított 14 napon belül fizetendő.

Tájékoztatjuk, hogy megadott személyes adatait kizárólag a Magyar Éremkibocsátó Kft. kezeli és a cégcsoportjához tartozó cégek dolgozzák fel, rendelések teljesítéséhez és újdonságaik bemutatásához. Adatait harmadik félnek nem adjuk át. Jelen nyilatkozat az adatkezelőhöz intézett visszavonásig érvényes. A Magyar Éremkibocsátó Kft. az Adatvédelmi törvény (1992. évi LXIII. tv.) vonatkozó hatályos rendelkezéseinek megfelelően kezeli ügyfeleinek személyes adatait.