A legendás befektetési érme életre kel!

Színezüst és színarany egyedi kombinációja

Színezüst érme, színarannyal bevont sassal A legendás motívum megelevenedik!

Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a terméket!

0
  • 1 uncia színtiszta ezüstből (Ag 999/1000) készült
  • a „Befektetési érmék életre keltve” sorozat első eleme
  • Az érmén egy művészi kidolgozású, színarannyal bevont sas szobrocska található
  • A legkiválóbb verdei minőségben készült
  • Szigorúan limitált elérhetőség: világszerte mindössze 1000 példány!
  • Értékes ajándékok: elegáns díszdoboz és Eredetiséget Igazoló Tanúsítvány
  • Típus: Egyedi termék
  • Rendelkezésre álló mennyiség Elfogyott
Értesítsen, amint a termék elérhető lesz!

Az éremművészeti legenda megelevenedik:

3D-s ezüst sas, szigorúan limitált példányszámban - utolsó darabok kínálatunkban!

A háromdimenziós ezüst sas a „Befektetési érmék életre keltve” sorozat első eleme. A színezüst (Ag 999/1000) kibocsátás előlapját egy elképesztő részletességgel kidolgozott fehérfejű rétisas díszíti, amelyet a nemesfémek királyával, színarannyal (Au 999/1000) vontak be.

A világ egyik legkedveltebb és legkeresettebb befektetési érméje, az amerikai ezüst sas legendás motívumát életre keltő numizmatikai kuriózum exkluzivitását mi sem tükrözi jobban, mint rendkívül alacsony példányszáma: világszerte mindössze 1000 érme érhető el! Legyen az Öné az egyik példány!

Ne habozzon, rendelje meg a készlet erejéig a háromdimenziós, színarannyal bevont ezüst sas érmét és legyen része egy rendkívül szűk gyűjtői körnek! 

Értesítsen, amint a termék elérhető lesz!
Tulajdonságok
Kibocsátás éve:
2016
Átmérő:
40 mm
Tömeg:
31,13 g
Anyag:
Színezüst (Ag 999/100)
Minőség:
A legkiválóbb (tükörveret)

Igen, megrendelem a 3D Amerikai sas emlékérmét 59 900 Ft-os kedvező áron  (+ 990 Ft csomagolási és postaköltség). Jelenlegi vásárlásom nem jár további kötelezettséggel. A terméket a kézbesítéstől számított 14 napon belül visszaküldhetem, ekkor annak árát a Magyar Éremkibocsátó Kft. visszatéríti számomra.

Kérjük, a termék árát ne most küldje el részünkre, az összeget a küldeményhez csatolt számla kiállításától számított 14 napon belül kell befizetnie. 

Tájékoztatjuk, hogy megadott személyes adatait kizárólag a Magyar Éremkibocsátó Kft. kezeli és cégcsoportjához tartozó cégek dolgozzák fel, azokat harmadik félnek nem adjuk ki. Jelen nyilatkozat az adatkezelőhöz intézett visszavonásig érvényes. A Magyar Éremkibocsátó Kft. az Adatvédelmi törvény (1992. évi LXIII. tv.) vonatkozó hatályos rendelkezéseinek megfelelően kezeli ügyfeleinek személyes adatait.