1956-os forradalom színezüst emlékérmen

Nemzetünk forradalmai kollekció

Nemzetünk forradalmai kollekció - 1956-os forradalom és szabadságharc emlékérem

Nemzetünk forradalmai kollekció - 1956-os forradalom és szabadságharc emlékérem

A termék értékelése ügyfeleink véleménye szerint: 5.0

1
  • Sorsdöntő forradalmaink válogatása
  • Színtiszta ezüstből készült
  • A legkiválóbb verdei minőség
  • Típus: Kollekció
  • Rendelkezésre álló mennyiség Néhány darab
Kedvező ár: 12 990 Ft

A 20. századi magyar történelem egyik legjelentősebb eseménye

Színtiszta ezüstből készült emlékérmen

Az 1956. október 23-án kitört forradalom és az azt követő szabadságharc a szovjet mintán alapuló rendszer eltörlését és a demokrácia kikiáltását tűzte zászlajára. A forradalom ugyan elbukott, de a szabadság napjainak emléke reményt adott a rendszer ellenfeleinek és erkölcsi erőt a rendszerváltás híveinek.

A forradalom hősei nem hiába áldozták életüket, még ha a megtorlás éveiben úgy is tűnt. Példát mutattak a világnak bátorságból, elszántságból és hazaszeretetből. 1956 története - a mi történetünk - a mai magyar demokrácia egyik legfontosabb hagyománya.

Az emlékérem 1956 eseményeinek és a forradalom hőseinek állít emléket. A lenyűgöző érem a fennkölt témához méltó, kivételes tulajdonságokkal rendelkezik:

  • A színtiszta ezüstből készült numizmatikai remekmű díszítettségét a
  • legkiválóbb verdei minőség emeli ki, melynek köszönhetően az érem elő- és hátlapi mintázata a legapróbb részletekig kirajzolódik a tükörfényes háttéren. 

 Az 1956-os forradalom és szabadságharc emlékérem a magyar nemzet történetének sorsdöntő pillanatait megörökítő Nemzetünk Forradalmai kollekció első eleme. A szigorúan korlátozott példányszámban kibocsátott sorozat kizárólag a Magyar Éremkibocsátó Kft. kínálatában szerepel. Világszerte mindössze 15 000 teljes kollekció érhető el.

 

Kedvező ár:12 990 Ft
Tulajdonságok
Anyag:
Színtiszta ezüst (Ag 999/1000)
Minőség:
Tükörveret
Átmérő:
34 mm
Limitáció:
15 000 teljes kollekció
Tömeg:
15 g
Előlap:
Forradalmárok
Közös hátlap:
Láncot kettévágó kard
Éremművész:
Fritz Mihály

Nemzetünk forradalmai

Csillapíthatatlan vágy a szabadság iránt

Hazánk fordulatokban gazdag, ám megpróbáltatásokkal sújtott történelme kiválóan példázza a magyarság legfőbb erényeit: a határtalan hazaszeretetet, bátorságot és elszántságot. Október 23-i nemzeti ünnepünk közeledtével az elmúlt századok 6 sorsfordító forradalma előtt tiszteleg ez a színtiszta ezüst emlékérmeket felvonultató Nemzetünk forradalmai kollekció.

Lenyűgöző kidolgozottság és a legkiválóbb minőség kombinációja

A gyűjtemény egyedülállóságát fokozza, hogy kizárólag a Magyar Éremkibocsátó Kft. kínálatában szerepel, ráadásul szigorúan korlátozott példányszámban: világszerte mindössze 15 000 teljes sorozat érhető el.

A 6 kivételes emlékérmet felvonultató sorozat az 1956-os események mellett visszarepít minket az első magyar köztársaság kikiáltásának boldog pillanataihoz, feleleveníti a magyar történelem talán legikonikusabb eseménysorozatát, az 1848-49-es forradalom és szabadságharcot, megemlékezik II. Rákóczi Ferenc fejedelem és csapatai hősies ellenállásáról a Habsburg-dinasztiával szemben, továbbá felidézi a nemzeti felemelkedésért és egységért harcoló, Dózsa György és Budai Nagy Antal vezette felkelések elszánt küzdelmeit is.

 

A kollekció gyűjtése során Ön AJÁNDÉKBA kapja a következőket:

  • Eredetiséget Igazoló Tanúsítvány és izgalmas kísérőlevél az érmeken felelevenített eseményekről minden numizmatikai remekműhöz
  • Tulajdonosi tanúsítvány a sorozathoz
  • Izgalmas éremtartó mappa, amellyel a gyűjtemény látványos bemutatását szolgálja

 

Igen, megrendelem a Nemzetünk Forradalmai kollekció első elemeként a színezüstből készült 1956-os forradalom és szabadságharc emlékérmet kedvező 12 990 Ft-os áron. A sorozat következő érmeit minden további teendő nélkül 3-4 hetente fogom kézhez kapni kedvező áron, darabonként 12 990 Ft-ért (+ 990 Ft csomagolási és postaköltség). A termék árát nem most küldöm el, azt szállításkor a postásnak vagy a termékhez csatolt fizetési szelvényen a számla kiállításától számított 14 napon belül kell befizetnem.

A kollekció zárt jellegű, 6 éremből áll. A szigorúan korlátozott példányszám a teljes, kigyűjtött kollekcióra vonatkozik, melyre a kollekció legalább egyik elemének limitált darabszáma nyújt garanciát. Bármelyik érmet visszaküldhetem az átvételtől számított 14 napon belül a Magyar Éremkibocsátó Kft. részére. Telefonon vagy az arról szóló írásos nyilatkozat elküldésével bármikor lemondhatom a kollekció gyűjtését.