Múzeumok féltve őrzött kincse most az Ön otthonában!

Magyar Királyok Kincstára - Mátyás király ezüst dénárja

Magyar Királyok Kincstára - Mátyás király ezüst dénárja

Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a terméket!

0
 • Eredeti történelmi ezüst érmekülönlegesség
 • Szakértői tájékoztató anyag és Eredetiséget Igazoló Tanúsítvány
 • A magyar történelem egy szelete, most karnyújtásnyira!
 • Mindössze 5 000 teljes kollekció a kínálatunkban
 • Típus: Kollekció
 • Rendelkezésre álló mennyiség Néhány darab
Kedvező ár: 19 990 Ft

Mátyás király ezüst dénárja

Múzeumok féltve őrzött kincse most az Ön otthonában!

A különleges történelmi ezüst pénz, amely a 15. századból maradt fent egy igazi gyűjtői kuriózum. A különleges ritkaság a legkeresettebb érmék egyike, értékét tovább fokozza, hogy szigorúan korlátozott példányszámban érhető el: a Magyar Éremkibocsátó Kft.-nél mindössze 5 000 személy kap lehetőséget az érme által megnyitott teljes kollekció megrendelésére. 

 • Eredeti történelmi ezüst érmekülönlegesség
 • Szakértői tájékoztató anyag és Eredetiséget Igazoló Tanúsítvány
 • A magyar történelem egyik legizgalmasabb időszaka, most karnyújtásnyira!

Mátyás király eredeti ezüst dénárja 

Hunyadi Mátyás ezüst dénárja egy kivételes kollekció, a Magyar királyok kincstára nyitó eleme. A páratlan gyűjtemény első ízben foglalja össze a magyar történelem jelentős pénzérméit, az Árpád-háztól egészen a 19. századig. A kollekció minden egyes eleme eredeti történelmi ezüst érme, nem másolatok és nem utánveretek. A kollekció minden eleme ezüstből készült, ezzel tisztelegve legnagyobb királyaink és nemzetünk történelme előtt. A Mátyás király ezüst dénárja érme az Ön számára mindössze 19 990 Ft-ért érhető el.

Kedvező ár:19 990 Ft
Tulajdonságok
Anyag:
Ezüst
Előlap:
Mátyás király címere
Hátlap:
Madonna-motívum
Súly:
Változó
Átmérő:
Változó
Minőség:
Nagyon jó
Példányszám:
5 000 teljes kollekció

Magyar királyok kincstára

Eredeti történelmi ezüst érmék az Árpád-háztól a 19. századig

Hunyadi Mátyás ezüst dénárja egy kivételes kollekció, a Magyar királyok kincstára nyitó eleme. A különleges gyűjtemény csokorba szedi történelmünk fontos pénzérméit, az Árpád-háztól egészen a 19. századig. A kollekció minden egyes eleme eredeti történelmi ezüst érme, nem másolatok és nem utánveretek. A páratlan kollekció minden eleme ezüstből készült, ezzel tisztelegve legnagyobb királyaink és nemzetünk történelme előtt.

A Magyar királyok kincstára gyűjtemény értéke az alábbiakban rejlik:

 • Szakértői tájékoztató anyag és Eredetiséget Igazoló Tanúsítvány minden éremhez
 • Elegáns díszdoboz és névre szóló Tulajdonosi Tanúsítvány a kollekcióhoz
 • Minden egyes darab eredeti történelmi ezüst érme, több évszázados múlttal 

 

Igen, megrendelem a Magyar Királyok Kincstára kollekció első elemeként Mátyás király ezüst dénárját kedvező, 19 990 Ft-os áron. A sorozat további elemeit havonta fogom kézhez kapni kedvező áron, 19 990 Ft-ért (+ 990 Ft csomagolási és postaköltség). 

A kollekció nyitott jellegű, azaz előre meg nem határozott számú elemből áll. A szigorúan korlátozott példányszám a teljes, kigyűjtött kollekcióra vonatkozik, melyre a kollekció legalább egyik elemének limitált darabszáma nyújt garanciát. Az ezüstből készült érmeket havonta szállítják ki a címemre. Az első érme ára átvételkor a postásnak fizetendő, a továbbiakat pedig a küldeményhez csatolt számla kiállításától számított 15 napon belül kell befizetnem.

Mindegyik érmét visszaküldhetem az átvételtől számított 14 napon belül, ekkor annak árát a Magyar Éremkibocsátó Kft. visszatéríti részemre. Telefonon vagy az arról szóló írásos nyilatkozat elküldésével bármikor lemondhatom a kollekció gyűjtését.