Kínai holdújév: február 16-a!

Színezüst dollár valódi drágakő berakással a kakas motívumával

A kínai horoszkóp kakas csillagjegye: 1 unciás színezüst érme opál berakással

  • Színtiszta ezüstből (Ag 999/1000) készült
  • Valódi opál berakással
  • Kakas: az újrakezdés és a remény szimbóluma
  • A legkiválóbb verdei minőség: tükörveret
  • Szigorúan korlátozott példányszám: csupán 5 000 darab érhető el világszerte!
  • AJÁNDÉK kiegészítőkkel: világító díszdoboz és Eredetiséget Igazoló Tanúsítvány
  • Típus: Egyedi termék
  • Rendelkezésre álló mennyiség Utolsó darabok
Kedvező ár: 39 900 Ft

Kínai holdújév - A kakas csillagjegy

Hivatalos, szigorúan limitált színezüst dollár az opál káprázatos színjátékával!


A Magyar Éremkibocsátó Kft. örömmel ajánlja figyelmébe a remény és az újrakezdés jelképeként számon tartott kakast megörökítő színezüst érmét. A legkiválóbb verdei minőséget képviselő káprázatos dollár rendkívüli értéke abban rejlik, hogy egyetlen érmében egyesíti a színtiszta ezüstöt (Ag 999/1000) és a színpompás drágakövet, az opált. 

Az érme előlapján II. Erzsébet királynő portréja látható az érme névértékével és a kibocsátó ország megnevezésével, míg a hátlapot az egyedülálló opál berakásba foglalt kakas motívuma díszíti. A szemet gyönyörködtető remekmű szigorúan korlátozott példányszámban készült, mindössze 5 000 darab érhető el belőle az egész világon!

Az érmét megrendelő ügyfeleinket az Eredetiséget Igazoló Tanúsítvány mellett egy különleges kialakítású díszdobozzal ajándékozzuk meg, amely garantálja az érme elegáns és látványos bemutatását. Ragadja meg az alkalmat, rendelje meg a Kakas színezüst dollárt, ezt a ritka szépségű kibocsátást!

Kedvező ár:39 900 Ft
Leírás
Anyag:
Színtiszta ezüst (Ag 999/1000)
Minőség:
A legkiválóbb tükörveret minőség
Átmérő:
36,6 mm
Tömeg:
1 uncia (31,1 g)
Berakás:
Drágakő (opál)
Névérték:
1 dollár

Igen, megrendelem a Kakas éve színezüst dollárt 39 900 Ft-os kedvező áron (+ 990 Ft csomagolási és postaköltség). Jelenlegi vásárlásom nem jár további kötelezettséggel. A terméket a kézbesítéstől számított 14 napon belül visszaküldhetem, ekkor annak árát a Magyar Éremkibocsátó Kft. visszatéríti számomra.

Kérjük, a termék árát ne most küldje el részünkre, az a termékhez csatolt számla kiállításától számított 15 napon belül fiezetendő.

Tájékoztatjuk, hogy megadott személyes adatait kizárólag a Magyar Éremkibocsátó Kft. kezeli és a cégcsoportjához tartozó cégek dolgozzák fel, rendelések teljesítéséhez és újdonságaik bemutatásához. Adatait harmadik félnek nem adjuk át. Jelen nyilatkozat az adatkezelőhöz intézett visszavonásig érvényes. A Magyar Éremkibocsátó Kft. az Adatvédelmi törvény (1992. évi LXIII. tv.) vonatkozó hatályos rendelkezéseinek megfelelően kezeli ügyfeleinek személyes adatait.