Hivatalos ezüst dollár John F. Kennedy tiszteletére

Az USA történelme hivatalos ezüst érméken megörökítve!

Amerikai ezüst dollárok

Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a terméket!

0
  • Magas tisztaságú ezüstből készült dollárok
  • Az Amerikai Egyesült Államok kormányának hivatalos kibocsátásai
  • AJÁNDÉK magyar nyelvű Eredetiséget Igazoló Tanúsítvány és átfogó történeti leírás minden érméhez
  • Szigorúan korlátozott példányszám: kínálatunkban mindössze 10 000 teljes sorozat
  • 14 napos pénz-visszafizetési garancia
  • Típus: Kollekció
  • Rendelkezésre álló mennyiség Néhány darab
Kedvező ár: 15 990 Ft

Amerikai ezüst dollárok

Az USA izgalmas története hivatalos ezüst érméken megörökítve

Az Amerikai ezüst dollárok a világ legáhítottabb gyűjtői pénzérméi közé tartoznak. Nem csupán azért közkedveltek, mert a dollár a világ legnagyobb vezető valutája, hanem azért is, mert az Amerikai Egyesült Államok számtalan legendás és ikonikus emlékérmével gazdagította a numizmatika palettáját. Az amerikai dollárok arról is nevezetesek, hogy valamennyi érme kibocsátása kizárólagosan az elnök és a kongresszus jóváhagyásával történhet.

John F. Kennedy - hivatalos elnöki féldolláros

A JFK előtt tisztelgő ezüst dollár az egyik legizgalmasabb történettel bíró numizmatikai lenyomat a világon. Az USA kormánya rekordgyorsasággal, már az elnök halálát követő napon megkezdte az emlékérme tervezését, a kibocsátás pedig két hónapot követően el is indult. Egyedül az 1964-ben kibocsátott példányok bírnak a legmagasabb, 900/1000-es ezüsttartalommal, az ezt követő években ugyanis a nemesfém tisztaságát a hatalmas érdeklődés következtében 400/1000-esre kellett csökkenteni.

A legmagasabb ezüsttartalommal bíró 1964-es évjárat az Amerikai ezüst dollárok kollekció első eleme. 

Ne feledje, kínálatunkban mindössze 10 000 teljes kollekció érhető el. 

Kedvező ár: 15 990 Ft
Leírás
Anyag:
Ezüst (Ag 900/1000)
Kibocsátó:
USA
Kibocsátás:
1964
Előlap:
John F. Kennedy portréja
Hátlap:
Elnöki pecsét
Súly:
12,5 gramm
Átmérő:
30,6 mm
Minőség:
Verdefényes
Példányszám:
10 000 teljes kollekció
Amerikai ezüst dollárok

Az USA izgalmas története hivatalos ezüst érméken megörökítve

Az Amerikai ezüst dollárok kollekció elemei világszerte a legkeresettebb érmék közé tartoznak magas ezüsttartalmuknak, ritka előfordulásuknak és hivatalos amerikai eredetüknek köszönhetően. A kollekció értékét fokozza, hogy minden darabja hivatalos és törvényes fizetőeszköz az Egyesült Államokban. Az izgalmas történetű érméket felvonultató gyűjtemény érméinek súlyára, nemesfémtartalmára és tisztaságára maga az Egyesült Államok kormánya vállal garanciát!

A kollekció előfizetőjeként a gyűjtés során Ön a következőket AJÁNDÉKBA kapja:

  • Eredetiséget Igazoló Tanúsítványt és átfogó történeti leírást minden érméhez,
  • Exkluzív gyűjtői díszdobozt a professzionális tároláshoz és látványos bemutatáshoz,
  • Tulajdonosi Tanúsítványt a kollekcióhoz.

A páratlan sorozat előfizetőjeként a John F. Kennedy elnököt megörökítő emlékdollárt kedvező áron, csupán 15 990 Ft-ért vásárolhatja meg. A kollekció első nyolc eleme mindössze 15 990 Ft-os áron lehet az Öné, míg a következő nyolc érme 22 990 Ft-ért érhető el. A sorozat fennmaradó, rendkívül ritka elemeihez 29 990 Ft-os áron juthat hozzá (+ érménként 990 Ft csomagolási és postaköltség).

Igen, megrendelem az Amerikai ezüst dollárok kollekció első érméjeként a John F. Kennedy elnököt megörökítő kibocsátást kedvező áron, mindössze 15 990 Ft-ért. A sorozat további elemeit 3-4 hetente fogom kézhez kapni. A sorozat 8. eleméig az érmék ára 15 990 Ft, a 9. elemtől a 16-ig 22 990 Ft-os áron szerezheti meg a ritka kibocsátásokat, míg a fennmaradó harmadik rész különleges, nehezen hozzáférhető elemei darabonként 29 990 Ft-os áron érhetőek el (+ érménként 990 Ft csomagolási és postaköltség). 

A kollekció zárt jellegű, azaz a kibocsátása időpontjában előre meghatározott számú elemből áll. A szigorúan limitált példányszám a teljes, kigyűjtött kollekcióra vonatkozik, melyre a kollekció legalább egyik elemének limitált darabszáma nyújt garanciát. Az első érme ára átvételkor a postásnak fizetendő, a további érmék árát a küldeményhez csatolt számla kiállításától számított 15 napon belül kell befizetnem.

Mindegyik érmét visszaküldhetem az átvételtől számított 14 napon belül, ekkor az általam fizetett összeget a Magyar Éremkibocsátó Kft. visszatéríti. Telefonon vagy az arról szóló írásos nyilatkozat elküldésével bármikor lemondhatom a kollekció gyűjtését.