Különleges válogatás az 1956-os forradalom emlékére

5 különböző kivitelezésű színezüst érem egy szettben

1956-os forradalom és szabadságharc szett

Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a terméket!

0
 • 5 darab színezüst érem egy szettben
 • 5 különböző és rendkívüli külső:
  egyedileg sorszámozott
  szelektív színarany bevonattal
  inverz szelektív színarany bevonattal
  hologram bevonattal
  antik kivitelezésű
 • Látványos méretek: 5 x 30 mm-es átmérő, 5 x 10 g-os súly
 • Értékes ajándékok: Eredetiséget Igazoló Tanúsítvány, elegáns gyűjtői díszdoboz
 • Típus: Egyedi termék
 • Rendelkezésre álló mennyiség Elfogyott
Értesítsen, amint a termék elérhető lesz!

Rendkívüli érem válogatás tömör színezüstből, speciális kivitelezésekkel

Az '56-os forradalom és szabadságharc emlékére

Az 1956. október 23-án kitört forradalom és szabadságharc megmutatta a világnak a magyarok rendíthetetlen bátorságát és hősiességét a hőn áhított szabadság kivívása érdekében. '56 története - a mi történetünk - a mai magyar demokrácia egyik legfontosabb hagyománya, a nemzeti összefogás, a magyarok rendíthetetlen hazaszeretétenek jelképe.

A Magyar Éremkibocsátó Kft. büszkén ajánlja figyelmébe Társaságunk történetének egyik legkülönlegesebb kibocsátását: a forradalmi események tiszteletére kibocsátott színezüst (Ag 999/1000) érme szettet, amelyet ajándék Eredetiséget Igazoló Tanúsítvánnyal, és elegáns gyűjtői díszdobozzal együtt kézbesítünk Önnek.

A kiváló verdei minőséget képviselő érmek lenyűgözően részletgazdag motívumvilággal büszkélkedhetnek. Előlapjukat az '56-ban stratégiai jelentőséggel bíró Műszaki Egyetem előtt gyülekező forradalmi tömeg és az ikonikus lyukas zászló díszítik, míg hátlapjukon a forradalom jellegzetes alakjai nyertek elhelyezést. A kizárólag a Magyar Éremkibocsátó Kft. kínálatában szereplő forradalmi emlékérem válogatás rendkívüli numizmatikai és eszmei értéke a következőkben rejlik:

• tömör színezüstből készültek (Ag 999/1000)
• közös motívum ötféle különböző kivitelezéssel (egyedi sorszámozás, színarany szelektív bevonat, inverz szelektív színarany bevonat, hologram bevonat, antikolt)
• négy tükörveret minőségben, egy pedig antik hatással
• történelem és éremművészet egyedülálló kombinációja

További érdekesség, hogy a szelektív bevonat sokkal bonyolultabb eljárás, mint az egész érem bevonása. A hologram pedig a magyar származású Gábor Dénes, Nobel-díjat érő felfedezése.

Adja le megrendelését mihamarabb és biztosítsa be saját példányát a korlátozott számban elérhető szettből!

Értesítsen, amint a termék elérhető lesz!
Tulajdonságok
Anyag:
Színezüst (Ag 999/1000)
Minőség:
Kiváló
Átmérő:
5 x 30 mm
Súly:
5 x 10 g
Bevonatok:
Tükörveret, Antikolt, Szelektív színarany, Hologram
Kibocsátó:
Magyar Éremkibocsátó Kft.

Igen, megrendelem az 1956-os forradalom és szabadságharc emlékérem szettet ajándék Eredetiséget Igazoló Tanúsítvánnyal és díszdobozzal együtt, mindössze 69 900 Ft-os kedvező áron (+ 990 Ft csomagolási és postaköltség). Jelenlegi vásárlásom nem jár további kötelezettséggel. A szettet a kézbesítéstől számított 14 napon belül visszaküldhetem. A termék árát nem most küldöm el, az a termékhez csatolt fizetési szelvényen, a számla kiállításától számított 21 napon belül vagy szállításkor a postásnak fizetendő.