Vatikáni euró emlékérem

Az Európai Unió előtt tisztelgő, egyedileg sorszámozott éremkülönlegesség

Az uniós tagállamok közötti együttműködés egyik legjelentősebb vívmánya a közös fizetőeszköz, az euró, amelyet több mint 300 millió európai polgár használ nap mint nap. A Magyar Éremkibocsátó Kft. büszkén ajánlja figyelmébe a páratlan Vatikáni euró emlékérmet, amelyet további híres vatikáni motívumok mellett minden idők legnépszerűbb pápájaként ismert II. Szent János Pál portréja díszíti.

A Vatikán egyike Európa legkisebb államainak. Saját valuta híján az Olaszországgal kötött szerződés alapján az állam fizetőeszköze sok évig az olasz líra volt. Miután Olaszország belépett az euró övezetbe, a Vatikán az Európai Unió Tanácsával aláírt szerződés értelmében jogosulttá vált az euró bevezetésére. Az elkötelezett gyűjtők körében köztudott, hogy a vatikáni eurók a kis példányszám és a motívumok gyakori változása miatt rendkívül keresettek!

Emlékérem 24 karátos arannyal és színezüsttel bevonva

A különleges emlékérem az Európa első közös valutája gyűjtemény nyitó darabjaként a pápai állam első arany eurójáról emlékezik meg, melyet Ön 50%-os kedvezménnyel, mindössze 7 495 Ft-os áron szerezhet meg. A kollekció következő érmeit minden további teendő nélkül, 3-4 hetente fogjuk elküldeni Önnek, darabonként 14 990 Ft-os kedvező áron (+ 990 Ft csomagolási és postaköltség). Ne feledje, hogy Önt semmiféle vásárlási kötelezettség nem terheli. Amennyiben az érmek bármelyike nem teljesíti előzetes várakozásait, a kézhezvételtől számított 14 napon belül visszaküldheti azt Társaságunk részére.

Exkluzív AJÁNDÉK már az első éremmel:
Képes ismertető kiadvány az Európai Unió történetéről!

Amennyiben megrendeli a Vatikáni euró emlékérmet, nem csak 50%-os, azaz 7 495 Ft-os kedvezményt biztosítunk az érem árából, hanem ezen felül megajándékozzuk Önt egy részletes és látványos ismertető kiadvánnyal, amely által elmélyítheti tudását az Európai Unió felépítéséről és működéséről!

Csatlakozzon Ön is kockázat nélkül a kivételes körhöz és szerezze meg a páratlan szépségű éremkülönlegességet rendkívüli ajánlatunk keretében!

Leírás
Anyag:
24 karátos arannyal és színezüsttel bevont kupronikkel
Előlap:
Az első vatikáni arany euró mindkét oldala; II. János Pál pápa képe és a Vatikán műemlékeinek motívuma
Hátlap:
Az egyesített Európa térképe
Súly:
17,21 g
Átmérő:
35,1 mm
Minőség:
A legkiválóbb (tükörveret)
Példányszám:
10 000 teljes kollekció kínálatunkban

Európa első közös valutája

Emlékérem kollekció az euróövezet országainak közös fizetőeszközéről

A Vatikáni euró emlékérem az Európa első közös valutája kollekció kezdő eleme. A gyűjtemény az euróövezet egyes országaiban kibocsátott első euró emlékérméknek állít emléket, valamint az adott nemzet tájait és műkincseit bemutató mesteri színvonalú motívumokat ábrázol. A színarannyal és színezüsttel bevont érmek a legkiválóbb verdei minőségben készültek, ezért a sorozat világszerte páratlan népszerűségnek örvend.

 

A kollekció értékét tovább növeli: 

  • Különleges ajándék már az első éremhez: izgalmas, képes Európai Uniós ismertető kiadvány
  • Minden éremhez Eredetiséget Igazoló Tanúsítvány tartozik, valamint izgalmas leírás az egyes országok nemzeti pénztörténetéről
  • Az emlékérmek a legkiválóbb verdei minőségben készültek
  • A kollekció gyűjtése során megajándékozzuk Önt egy elegáns gyűjtői díszdobozzal
  • A sorozat gyűjtése esetén Öné lesz a Tulajdonosi Tanúsítvány is
  • A kezdő elemet, a Vatikáni euró emlékérmet Ön 50%-os kedvezményes áron, 7 495 Ft-ért rendelheti meg!


Az Európa első közös valutája gyűjtemény lenyűgöző elemei kivételes technikai paramétereikkel, színarany és színezüst bevonatukkal, illetve káprázatos motívumvilágukkal a gyűjtők számára felülmúlhatatlan értéket képviselnek. A páratlan gyűjtemény előfizetőjeként az első elemet 50%-os kedvezménnyel, mindössze 7 495 Ft-os áron rendelheti meg. A további érmek ára 14 990 Ft (+ 990 Ft csomagolási és postaköltség).

Figyelem: A Magyar Éremkibocsátó Kft. kínálatában mindössze 10 000 teljes gyűjtemény érhető el!

Igen, megrendelem az Európa első közös valutája kollekció első elemeként a Vatikáni euró emlékérmet 50%-os kedvezménnyel, mindössze 7 495 Ft-ért (+ 0 Ft csomagolási és postaköltség). A sorozat következő érmeit minden további teendő nélkül, 3-4 hetente fogom kézhez kapni kedvező áron, darabonként 14 990 Ft-ért (+ 990 Ft csomagolási és postaköltség). Az érmek árát az azokkal kézbesített számla kiállításától számított 14 napon belül kell befizetnem.

A kollekció nyitott jellegű, azaz előre meg nem határozott számú elemből áll. A szigorúan korlátozott példányszám a teljes, kigyűjtött kollekcióra vonatkozik, melyre a sorozat legalább egyik elemének limitált darabszáma nyújt garanciát. Bármelyik érmet visszaküldhetem az átvételtől számított 14 napon belül a Magyar Éremkibocsátó Kft. részére. Telefonon vagy az arról szóló írásos nyilatkozat elküldésével bármikor lemondhatom a kollekció gyűjtését.