Színarany emlékérme Erzsébet osztrák császárné és magyar királyné halálának 125. évfordulója tiszteletére 

Wittelsbach Erzsébet Amália Eugénia bajor hercegnő vagy ahogy az utókor emlegeti Sisi, 1837. december 24-én született Münchenben. Alig 16 évesen, 1854-ben ment feleségül Ferenc József osztrák császárhoz, s vált Ausztria császárnéjává, illetve később Magyarország és Csehország királynéjává. Sisi híres volt vad, szabadságvágyó természetéről, nem kedvelte az uralkodói kötelezettségeket, így sok időt töltött távol a császári udvartól. Az 1867-es kiegyezést követően gyakran látogatott hazánkba is, ugyanis kifejezetten kedvelte a magyar kultúrát és a magyar emberek mentalitását. Gróf Andrássy Gyulához állítólag romantikus szálak is kötötték. Korának legszebbnek tartott uralkodónője volt, kinek szigorú szépségápolási rituáléiról mai napig sokat hallani. A gyönyörű császárné 1898 szeptemberében Genfben egy merénylet áldozata lett, ugyanis az olasz anarchista Luigi Lucheni szíven szúrta egy hegyesre élezett reszelővel. Erzsébet királyné életét vesztette a támadásban, testét a bécsi császári kriptában helyezték örök nyugalomra.

Most Ön is birtokba veheti a történelem egy részét - színaranyon!

Erzsébet (vagy közismert becenevén Sisi) Ausztria és Magyarország leghosszabb ideig uralkodó császárnéja 24 karátos aranyból, a legkiválóbb verdei minőségben készült emlékérmén megörökítve - Ajándék Eredetiséget Igazoló Tanúsítvánnyal egy elegáns gyűjtői díszdobozban.

Rendkívül alacsony példányszámban elérhető, világszerte mindössze 1837 példány  kerül kibocsátásra. Ez a példányszám utalás Sisi születési évére, ezzel is tisztelegve felejthetetlen királyné és császárné előtt!

Ne késlekedjen, hiszen az elérhető mennyiség napról napra csökken, hiszen az Osztrák- Magyar Monarchai császárnéja rendkívüli népszerűségnek örvend!

Szerezze meg most ezt az egyedi érme különlegességet, amellyel a felejthetetlen Sisi előtt tisztelgünk!

Tulajdonságok
Anyag:
Színarany (Au 999/1000)
Átmérő:
11 mm
Tömeg:
0,5 g
Minőség:
Tükörveret
Limitáció:
1837
Kibocsátás:
2022
Kibocsátó:
Gibraltár
Névérték:
1/25 korona

Igen, megrendelem a színarany Erzsébet királyné (Sisi) érmet kedvező áron 34 900 Ft-ért (+ 990 Ft csomagolási és postaköltség). A termék árát nem most küldöm el, az szállításkor a futárszolgálat munkatársának vagy a termékhez csatolt fizetési szelvényen a számla a kiállításától számított 21 napon belül fizetendő. Önt semmiféle vásárlási kötelezettség nem terheli. Amennyiben az érem nem teljesíti előzetes várakozásait, a vonatkozó jogszabályok szerint Önt indokolás nélküli elállási jog illeti meg, és a kézhezvételtől számított 14 napon belül visszaküldheti, ekkor annak árát visszatérítjük.