Elvis Presley, a Rock 'n' Roll királya

1/10 uncia színarany hivatalos érme

Elvis Presley-t a világ egyik legsikeresebb szólóénekeseként ünnepeljük mindmáig. A Rock ’n’ Roll királyának elképesztő életműve előtt tiszteleg e nem mindennapi kibocsátás, mely méltó módon 1/10 uncia, azaz 3,11 gramm 24 karátos aranyból készült, a legkiválóbb verdei minőségben. Ennek köszönhetően a tükörfényes háttérből plasztikusan emelkedik ki a világhírű énekes ikonikus portréja. A híres arckép mellett a sztár eredeti és jogvédett aláírása látható az együttműködés garanciájaként.

Együttműködésben az Elvis Presley Enterprises-szal

A színarany érme különlegességét még magasabb szintre emeli, hogy cégcsoportunk és az Elvis Presley Enterprises hivatalos együttműködése keretében került kibocsátásra. Magyarországon kizárólag nálunk, és az egész világon is csak cégcsoportunk 14 országában érhető el, így 14 ország gyűjtői versengenek a mindössze 9 999 példány egyikéért. Tekintettel a rendkívül alacsony limitációra és a messzemenően népszerű témára, érdemes mielőbb lecsapni az exkluzív kibocsátásra.

Az Ön AJÁNDÉKAI:

• Eredetiséget Igazoló Tanúsítvány, amely garantálja az érem eredetiségét, a verdei minőséget és a nemesfém tisztaságát
• Exkluzív díszdoboz az Elvis Presley Entersprises logójával

Ne hagyja ki a lehetőséget, adja le rendelését!

Tulajdonságok
Anyag:
Színarany (Au 999/1000)
Átmérő:
17,95 mm
Súly:
1/10 uncia, azaz 3,11 g
Minőség:
Legkiválóbb verdei minőség, tükörveret
Limitáció:
9 999 példány
Előlap:
A kibocsátó ország, Gibraltár címere, államfőjére, II. Erzsébetre utaló felirat, a kibocsátás éve, névérték
Hátlap:
Elvis Presley ikonikus portréja és eredeti, jogvédett aláírása
Névérték:
1/10 korona

Igen, megrendelem az 1/10 unciás színarany Elvis Presley érmét 179 900 Ft-os kedvező áron (+1 990 Ft csomagolási és postaköltség). Az érme megrendelésével a kiegészítőket ajándékba kapom.

Amennyiben az érme nem teljesíti előzetes várakozásait, a vonatkozó jogszabályok szerint Önt indokolás nélküli elállási jog illeti meg, és a kézhezvételtől számított 14 napon belül visszaküldheti, ekkor annak árát visszatérítjük.

Ezúton tájékoztatjuk, hogy a részletfizetési lehetőség webshopunkban nem érhető el, ezzel kapcsolatosan kérjükkeresse ügyfélszolgálati munkatársunkat az alábbi telefonszámon: 06 80 888 889*

Hétköznap 8.00 - 19.00 között, hétvégén 9.00 - 15.00 között.

*Díjmentesen hívható telefonszám