Tegye teljessé a Magyar Történelmi Pénztípusok Replikái éremtartó albumát:

Színarany Károly Róbert arany forint replika nemzetünk első aranypénze tiszteletére!

Megtiszteltetés a Magyar Éremkibocsátó Kft. számára, hogy felajánlhatja Önnek nemzetünk első aranypénzéről megemlékező éremművészeti különlegességet. A remekmű az emelkedett témához méltó kivételes tulajdonságokkal rendelkezik, melyre az érem mellé kézbesített Eredetiséget Igazoló Tanúsítvány nyújt garanciát:  

  • Színtiszta aranyból készült numizmatikai alkotás!
  • Az érem a legkiválóbb verdei minőségben, tükörverettel került kibocsátásra!
  • Szigorúan korlátozott példányszám: mindössze 5 000 érem érhető el világszerte!

Az egyedülálló kibocsátás előlapján firenzei mintára a liliom motívum jelenik meg míg a hátlapon Keresztelő Szent János alakja.

A remekmű nem csupán rendkívüli precizitással kidolgozott szimbólumvilága és nemesfémtartalma miatt különleges, hanem azért is, mert az első magyar arany forintról, a magyar pénzverés történelmének jelentős mérföldkövéről emlékezik meg. 

A kivételes érem témájából adódóan remekül kiegészíti az Ön Magyar Történelmi Pénztípusok Replikái gyűjteményét, mi több, tökéletesen illeszkedik az éremtartó albumba is. 

Koronázza meg most gyűjteményét, rendelje meg a tündöklő aranyból készült Károly Róbert arany forint replikát!

Igen, megrendelem a színaranyból (Au 999/1000) készült Károly Róbert arany forint replikát kedvező áron, mindössze 94 900 Ft-ért (+1 490 Ft csomagolási és postaköltség). A termék árát nem most küldöm el, azt szállításkor a futárszolgálat munkatársának vagy a termékhez csatolt fizetési szelvényen a számla kiállításától számított 21 napon belül fizetendő.

Visszaküldési jog: Ne feledje, amennyiben az érem nem teljesíti előzetes várakozásait, a vonatkozó jogszabályok szerint Önt indoklás nélküli elállási jog illeti meg, és a kézhezvételtől számított 14 napon belül visszaküldheti, ekkor annak árát visszatérítjük.

Tulajdonságok
Anyag:
Színarany (Au 999/1000)
Átmérő:
18 mm
Súly:
1,2 g
Minőség:
Tükörveret
Limitáció:
5000 db
Előlap:
Firenzei liliom motívum
Hátlap:
Keresztelő Szent János alakja
Kizárólagos forgalmazó:
Magyar Éremkibocsátó Kft.