George Washington és Kennedy egy dollárosok

Amerika legendás elnökei színarannyal bevont érméken!

A világhírű elnöki dollárok az Egyesült Államok legnépszerűbb kibocsátásai között tarthatók számon, a feléjük tanúsított hatalmas érdeklődés miatt azonban ma már szinte csak gyűjteményekben találkozhatunk velük. A nehéz hozzáférhetőség ellenére Társaságunk limitált mennyiségben elérhetővé teszi hazánkban is az amerikai elnökök portréjával ellátott dollárokat, ráadásul 24 karátos arany (Au 999/1000) bevonattal gazdagítva!

Az USA legelső elnöke, George Washington és a tragikus sorsú elnök, J. F. Kennedy tiszteltére kibocsátott érmék az amerikai történelem legmeghatározóbb személyeinek emlékét hűen őrző Elnöki dollárok kollekció első küldeményének elemei. A gyűjtemény előfizetőjeként a George Washington és J. F. Kennedy érméket kedvezményes áron, együttesen mindössze 5 490 Ft-ért szerezheti meg. (+1 490 Ft csomagolási és postaköltség)

Most Ön előtt is megnyílik a lehetőség, hogy megkezdhesse a különleges egy dolláros érmék gyűjtését. Rendelése leadásával azonban ne várjon sokáig, ugyanis az érmék limitált példányszáma miatt hazánkban mindössze 5 000 teljes sorozat érhető el!

Adja le mihamarabb rendelését és váljon Ön is az amerikai történelem szakértőjévé az Elnöki dollárok gyűjtemény birtoklásával!

trust_badges-1

Elnöki dollárok

Amerika legendás vezetői színarannyal bevont érméken!

Az Egyesült Államok kormánya az egydolláros pénzérméket a kis névértékű bankjegyek kiváltásának céljából kezdte el kibocsátani több mint 10 éve, 2007-ben. Annak érdekében, hogy még vonzóbbá tegyék a forgalmi érmék fizetőeszközként való használatát, az amerikai elnökök portréit választották a kibocsátások díszítő eleméül. Az új érméket hatalmas siker fogadta: a numizmatika iránt érdeklődök gyűjteni kezdték, míg az Egyesült Államokba érkező turisták emlékként vitték haza őket.

Az elnöki dollárokat mára már kivonták a forgalomból, így gyűjtésük a numizmatika rajongói számára rendkívül nehézkessé vált. A nehéz hozzáférhetőség ellenére Társaságunk limitált mennyiségben elérhetővé teszi hazánkban az elnöki dollárokat. A kínálatunkban elérhető 5 000 teljes kollekcióra szorítkozó limitáció mellett a 24 karátos arany (Au 999/1000) bevonat teszi az elnöki dollárokat igazán egyedülállóvá.

A kollekció gyűjtése során Ön ráadásul a következő exkluzív kiegészítőket kapja AJÁNDÉKBA:

  • Eredetiséget Igazoló Tanúsítvány minden érméhez
  • Az USA alapító okiratának első oldalának másolata magyar fordítással
  • Éremtartó doboz a professzionális tárolás és bemutatás érdekében
  • Elegáns toll fa dísztartóban
  • Az USA elnökeit ábrázoló látványos poszter díszhengerben
  • Tulajdonosi Tanúsítvány a kollekcióhoz

A páratlan sorozat előfizetőjeként az első küldeményt, a George Washington és John F. Kennedy érméket 50%-os kedvezménnyel, együttesen mindössze 5 495 Ft-ért szerezheti meg. (+ 1 490 Ft csomagolási és postaköltség) A kollekció következő, 2 érmét tartalmazó küldeményeit minden további teendő nélkül, 3-4 hetente fogjuk elküldeni Önnek, küldeményenként 10 990 Ft-os kedvező áron (+ 1 490 Ft csomagolási és postaköltség). Amennyiben az érmék bármelyike nem teljesíti előzetes várakozásait, a vonatkozó jogszabályok szerint Önt indokolás nélküli elállási jog illeti meg, és a kézhezvételtől számított 14 napon belül visszaküldheti.

Ne feledje, mindössze 5 000 teljes kollekció elérhető a Magyar Éremkibocsátó Kft. kínálatában. Az Elnöki dollárok kollekció nyitott jellegű, jelenleg 20 küldeményben kézbesített érmékből, azok Eredetiségét Igazoló Tanúsítványaiból, illetve a gyűjtői díszdobozból, elegáns dísztollból, az alapító okirat első oldalának másolatából, az elnököket ábrázoló poszterből és a Tulajdonosi Tanúsítványból áll. 

Igen, megrendelem az Elnöki dollárok kollekció első küldeményeként a George Washington és John F. Kennedy elnökök portéit megörökítő érméket 50%-os kedvezménnyel, együttesen mindössze 5 495 Ft-ért (+ 1 490 Ft csomagolási és postaköltség). A sorozat következő, 2 érmét tartalmazó küldeményeit minden további teendő nélkül, 3-4 hetente fogom kézhez kapni kedvező áron, küldeményenként 10 990 Ft-ért (+ 1 490 Ft csomagolási és postaköltség). Az érmék árát az azokkal együtt kézbesített számla kiállításától számított 21 napon belül kell befizetnem. 

A kollekció nyitott jellegű, azaz előre meg nem határozott számú elemből áll. A szigorúan korlátozott példányszám a teljes, kigyűjtött kollekcióra vonatkozik, melyre a kollekció legalább egyik elemének limitált darabszáma nyújt garanciát. Amennyiben az érmék bármelyike nem teljesíti előzetes várakozásait, a vonatkozó jogszabályok szerint Önt indokolás nélküli elállási jog illeti meg, és a kézhezvételtől számított 14 napon belül visszaküldheti.

Tulajdonságok
Anyag:
Réz
Bevonat:
Színtiszta arany (Au 999/1000)
Minőség:
Verdefényes
Átmérő:
26,49 mm
Limitáció:
5 000 teljes kollekció
Tömeg:
8,1 g
Kibocsátás éve:
2007, 2015
Kibocsátó:
Az Egyesült Államok kormánya
Névérték:
1 dollár
Közös előlap:
A New York-i Szabadság-szobor
Hátlap:
George Washington és John F. Kennedy portéi