Washington és Kennedy egydolláros érmék színarany bevonattal!

Az elmúlt hónapokban az amerikai közélettől volt hangos a világsajtó, ugyanis 2020. november 3-án rendezték meg az Amerikai Egyesült Államok 59. elnökválasztását! Négyévente kerül sor a szuperhatalom vezetőjének megválasztására, mely a nemzetközi politika egyik legjelentősebb történése. Az új elnök, Joe Biden beiktatására 2021. január 20-án került sor, mely egyben John F. Kennedy elnök beiktatásának 60. évfordulója. Az események kapcsán szeretnénk figyelmébe ajánlani az Elnöki dollárok érmegyűjteményt megnyitó hivatalos dollárokat.

Az Amerikai Egyesült Államok talán két leghíresebb elnöke George Washington és John F. Kennedy. Washington az USA alapító atyjaként közismert, míg Kennedy az őt ért tragikus merénylet miatt vált az egyik leggyakrabban emlegetett elnökké.

A két legendás vezető most 24 karátos arany (Au 999/1000) bevonattal gazdagított hivatalos dollár érméken elevenedik meg!

2 érme 1 áráért!

A két elnök tiszteltére kibocsátott érmék az amerikai történelem legmeghatározóbb személyeinek emlékét hűen őrző Elnöki dollárok kollekció első küldeményét képezik. A George Washington és John F. Kennedy érméket Ön 50%-os kedvezménnyel, együttesen mindössze 4 995 Ft-ért (9 990 Ft helyett) szerezheti meg. Vagyis 2 érmét kap 1 áráért! 

Ne habozzon, éljen az 50%-os kedvezménnyel!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy a George Washington és John F. Kennedy elnöki dollárok iránti érdeklődés felülmúlta várakozásainkat, ezért minőségellenőrzést követően a kollekció első küldeményét képező érmék kézbesítésére február végén kerül sor.

Tulajdonságok
Anyag:
Réz
Bevonat:
Színtiszta arany (Au 999/1000)
Minőség:
Verdefényes
Átmérő:
26,49 mm
Súly:
8,1 g
Limitáció:
5 000 teljes kollekció
Közös előlap:
A New York-i Szabadság-szobor
Hátlap:
George Washington és John F. Kennedy portéi
Kibocsátás éve:
2007, 2015
Kibocsátó:
Az Egyesült Államok kormánya

Elnöki dollárok

Amerika legendás vezetői színarannyal bevont érméken!

Az Egyesült Államok kormánya az egydolláros pénzérméket a kis névértékű bankjegyek kiváltásának céljából kezdte el kibocsátani több mint 10 éve, 2007-ben. Annak érdekében, hogy még vonzóbbá tegyék a forgalmi érmék fizetőeszközként való használatát, az amerikai elnökök portréit választották a kibocsátások díszítő eleméül. Az új érméket hatalmas siker fogadta: a numizmatika iránt érdeklődök gyűjteni kezdték, míg az Egyesült Államokba érkező turisták emlékként vitték haza őket.

Az elnöki dollárokat mára már kivonták a forgalomból, így gyűjtésük a numizmatika rajongói számára rendkívül nehézkessé vált. A nehéz hozzáférhetőség ellenére Társaságunk limitált mennyiségben elérhetővé teszi hazánkban az elnöki dollárokat. A kínálatunkban elérhető 5 000 teljes kollekcióra szorítkozó limitáció mellett a 24 karátos arany (Au 999/1000) bevonat teszi az elnöki dollárokat igazán egyedülállóvá.

A kollekció gyűjtése során Ön ráadásul a következő exkluzív kiegészítőket kapja AJÁNDÉKBA:

  • Eredetiséget Igazoló Tanúsítvány minden érméhez
  • Az USA alapító okiratának másolata magyar fordítással
  • Éremtartó doboz a professzionális tárolás és bemutatás érdekében
  • Elegáns toll fa dísztartóban
  • Az USA elnökeit ábrázoló látványos poszter díszhengerben
  • Tulajdonosi Tanúsítvány a kollekcióhoz

A páratlan sorozat előfizetőjeként az első küldeményt, a George Washington és John F. Kennedy érméket 50%-os kedvezménnyel, együttesen mindössze 4 995 Ft-ért szerezheti meg. A kollekció következő, 2 érmét tartalmazó küldeményeit minden további teendő nélkül, 3-4 hetente fogjuk elküldeni Önnek, küldeményenként 9 990 Ft-os kedvező áron (+ 990 Ft csomagolási és postaköltség). Ne feledje, hogy Önt semmiféle vásárlási kötelezettség nem terheli. Amennyiben az érmek bármelyike nem teljesíti előzetes várakozásait, a vonatkozó jogszabályok  szerint a kézhezvételtől számított 14 napon belül visszaküldheti azt Társaságunk részére.

Igen, megrendelem az Elnöki dollárok kollekció első küldeményeként a George Washington és John F. Kennedy elnökök portéit megörökítő érméket 50%-os kedvezménnyel, együttesen mindössze 4 995 Ft-ért (+ 0 Ft csomagolási és postaköltség). A sorozat következő, 2 érmét tartalmazó küldeményeit minden további teendő nélkül, 3-4 hetente fogom kézhez kapni kedvező áron, küldeményenként 9 990 Ft-ért (+ 990 Ft csomagolási és postaköltség). Az érmék árát az azokkal együtt kézbesített számla kiállításától számított 21 napon belül kell befizetnem. 

Ezúton tájékoztatjuk, hogy a George Washington és John F. Kennedy elnöki dollárok iránti érdeklődés felülmúlta várakozásainkat, ezért a kollekció első küldeményét képező érmék kézbesítésére minőségellenőrzést követően február végén kerül sor.

A kollekció nyitott jellegű, azaz előre meg nem határozott számú elemből áll. A szigorúan korlátozott példányszám a teljes, kigyűjtött kollekcióra vonatkozik, melyre a kollekció legalább egyik elemének limitált darabszáma nyújt garanciát. A vonatkozó jogszabályok szerint bármelyik érmét visszaküldhetem az átvételtől számított 14 napon belül a Magyar Éremkibocsátó Kft. részére. Telefonon vagy az arról szóló írásos nyilatkozat elküldésével bármikor lemondhatom a kollekció gyűjtését.