Washington és Kennedy egydolláros érmék színarany bevonattal!

Az Egyesült Államok első elnökének születésének 290. évfordulója!

1732. február 22-én, kereken 290 évvel ezelőtt született George Washington a függetlenségi háború sikeres hadvezére és az Egyesült Államok első elnöke. Halála után személye körül óriási kultusz alakult ki, mely megtestesíti Amerika születésének mítoszát. Az első elnök által megteremtett hagyományok jelentős része máig mind érvényben vannak. Az amerikai elnökök az ő példájára esküsznek a Bibliára, és szintén az ő példája nyomán nem indulnak kettőnél több alkalommal az elnökválasztáson. Washington nevét egy állam, az államok fővárosa, számtalan utca és köztér viseli.

Az USA legelső elnöke, George Washington és a tragikus sorsú elnök, J. F. Kennedy most 24 karátos arany (Au 999/1000) bevonattal gazdagított hivatalos dollár érméken elevenedik meg!

2 érme 1 áráért!

A két elnök tiszteltére kibocsátott érmék az amerikai történelem legmeghatározóbb személyeinek emlékét hűen őrző Elnöki dollárok kollekció első küldeményét képezik. A George Washington és John F. Kennedy érméket Ön 50%-os kedvezménnyel, együttesen mindössze 4 995 Ft-ért (9 990 Ft helyett) szerezheti meg. Vagyis 2 érmét kap 1 áráért! 

Ne habozzon, éljen az 50%-os kedvezménnyel!

Tulajdonságok
Anyag:
Réz
Bevonat:
Színtiszta arany (Au 999/1000)
Minőség:
Verdefényes
Átmérő:
26,49 mm
Súly:
8,1 g
Limitáció:
5 000 teljes kollekció
Közös előlap:
A New York-i Szabadság-szobor
Hátlap:
George Washington és John F. Kennedy portéi
Kibocsátás éve:
2007, 2015
Kibocsátó:
Az Egyesült Államok kormánya

Elnöki dollárok

Amerika legendás vezetői színarannyal bevont érméken!

Az Egyesült Államok kormánya az egydolláros pénzérméket a kis névértékű bankjegyek kiváltásának céljából kezdte el kibocsátani több mint 10 éve, 2007-ben. Annak érdekében, hogy még vonzóbbá tegyék a forgalmi érmék fizetőeszközként való használatát, az amerikai elnökök portréit választották a kibocsátások díszítő eleméül. Az új érméket hatalmas siker fogadta: a numizmatika iránt érdeklődök gyűjteni kezdték, míg az Egyesült Államokba érkező turisták emlékként vitték haza őket.

Az elnöki dollárokat mára már kivonták a forgalomból, így gyűjtésük a numizmatika rajongói számára rendkívül nehézkessé vált. A nehéz hozzáférhetőség ellenére Társaságunk limitált mennyiségben elérhetővé teszi hazánkban az elnöki dollárokat. A kínálatunkban elérhető 5 000 teljes kollekcióra szorítkozó limitáció mellett a 24 karátos arany (Au 999/1000) bevonat teszi az elnöki dollárokat igazán egyedülállóvá.

A kollekció gyűjtése során Ön ráadásul a következő exkluzív kiegészítőket kapja AJÁNDÉKBA:

  • Eredetiséget Igazoló Tanúsítvány minden érméhez
  • Az USA alapító okiratának első oldalának másolata magyar fordítással
  • Éremtartó doboz a professzionális tárolás és bemutatás érdekében
  • Elegáns toll fa dísztartóban
  • Az USA elnökeit ábrázoló látványos poszter díszhengerben
  • Tulajdonosi Tanúsítvány a kollekcióhoz

A páratlan sorozat előfizetőjeként az első küldeményt, a George Washington és John F. Kennedy érméket 50%-os kedvezménnyel, együttesen mindössze 4 995 Ft-ért szerezheti meg. A kollekció következő, 2 érmét tartalmazó küldeményeit minden további teendő nélkül, 3-4 hetente fogjuk elküldeni Önnek, küldeményenként 9 990 Ft-os kedvező áron (+ 990 Ft csomagolási és postaköltség). Önt semmiféle vásárlási kötelezettség nem terheli. Amennyiben az érmék bármelyike nem teljesíti előzetes várakozásait, a vonatkozó jogszabályok szerint Önt indokolás nélküli elállási jog illeti meg, és a kézhezvételtől számított 14 napon belül visszaküldheti, ekkor annak árát visszatérítjük. 

Ne feledje, mindösszesen 5 000 teljes kollekció elérhető a Magyar Éremkibocsátó kínálatában. Az Elnöki dollárok kollekció nyitott jellegű, jelenleg 40 színarannyal bevont érméből és azok Eredetiségét Igazoló Tanúsítványaiból, illetve a gyűjtői díszdobozból, elegáns dísztollból, az alapító okirat első oldalának másolatából, az elnököket ábrázoló poszterből és a Tulajdonosi Tanúsítványból áll.

Igen, megrendelem az Elnöki dollárok kollekció első küldeményeként a George Washington és John F. Kennedy elnökök portéit megörökítő érméket 50%-os kedvezménnyel, együttesen mindössze 4 995 Ft-ért (+ 0 Ft csomagolási és postaköltség). A sorozat következő, 2 érmét tartalmazó küldeményeit minden további teendő nélkül, 3-4 hetente fogom kézhez kapni kedvező áron, küldeményenként 9 990 Ft-ért (+ 990 Ft csomagolási és postaköltség). Az érmék árát az azokkal együtt kézbesített számla kiállításától számított 21 napon belül kell befizetnem. 

A kollekció nyitott jellegű, azaz előre meg nem határozott számú elemből áll. A szigorúan korlátozott példányszám a teljes, kigyűjtött kollekcióra vonatkozik, melyre a kollekció legalább egyik elemének limitált darabszáma nyújt garanciát. Ne feledje, Önt semmiféle vásárlási kötelezettség nem terheli. Amennyiben az érmék bármelyike nem teljesíti előzetes várakozásait, a vonatkozó jogszabályok szerint Önt indokolás nélküli elállási jog illeti meg, és a kézhezvételtől számított 14 napon belül visszaküldheti, ekkor annak árát visszatérítjük