Washington és Kennedy egydolláros érmék színarany bevonattal!

A világhírű elnöki dollárok az Egyesült Államok legnépszerűbb kibocsátásai között tarthatók számon, a feléjük tanúsított hatalmas érdeklődés miatt azonban ma már szinte csak gyűjteményekben találkozhatunk velük. A nehéz hozzáférhetőség ellenére Társaságunk limitált mennyiségben elérhetővé teszi hazánkban is az amerikai elnökök portréjával ellátott dollárokat.

Az USA legelső elnöke, George Washington és a tragikus sorsú elnök, J. F. Kennedy most 24 karátos arany (Au 999/1000) bevonattal gazdagított hivatalos dollár érméken elevenedik meg!

2 érme 1 áráért!

A két elnök tiszteltére kibocsátott érmék az amerikai történelem legmeghatározóbb személyeinek emlékét hűen őrző Elnöki dollárok kollekció első küldeményét képezik. A George Washington és John F. Kennedy érméket Ön 50%-os kedvezménnyel, együttesen mindössze 4 995 Ft-ért (9 990 Ft helyett) szerezheti meg. Vagyis 2 érmét kap 1 áráért! 

Ne habozzon, éljen az 50%-os kedvezménnyel!

Tulajdonságok
Anyag:
Réz
Bevonat:
Színtiszta arany (Au 999/1000)
Minőség:
Verdefényes
Átmérő:
26,49 mm
Súly:
8,1 g
Limitáció:
5 000 teljes kollekció
Közös előlap:
A New York-i Szabadság-szobor
Hátlap:
George Washington és John F. Kennedy portéi
Kibocsátás éve:
2007, 2015
Kibocsátó:
Az Egyesült Államok kormánya

Elnöki dollárok

Amerika legendás vezetői színarannyal bevont érméken!

Az Egyesült Államok kormánya az egydolláros pénzérméket a kis névértékű bankjegyek kiváltásának céljából kezdte el kibocsátani több mint 10 éve, 2007-ben. Annak érdekében, hogy még vonzóbbá tegyék a forgalmi érmék fizetőeszközként való használatát, az amerikai elnökök portréit választották a kibocsátások díszítő eleméül. Az új érméket hatalmas siker fogadta: a numizmatika iránt érdeklődök gyűjteni kezdték, míg az Egyesült Államokba érkező turisták emlékként vitték haza őket.

Az elnöki dollárokat mára már kivonták a forgalomból, így gyűjtésük a numizmatika rajongói számára rendkívül nehézkessé vált. A nehéz hozzáférhetőség ellenére Társaságunk limitált mennyiségben elérhetővé teszi hazánkban az elnöki dollárokat. A kínálatunkban elérhető 5 000 teljes kollekcióra szorítkozó limitáció mellett a 24 karátos arany (Au 999/1000) bevonat teszi az elnöki dollárokat igazán egyedülállóvá.

A kollekció gyűjtése során Ön ráadásul a következő exkluzív kiegészítőket kapja AJÁNDÉKBA:

  • Eredetiséget Igazoló Tanúsítvány minden érméhez
  • Az USA alapító okiratának első oldalának másolata magyar fordítással
  • Éremtartó doboz a professzionális tárolás és bemutatás érdekében
  • Elegáns toll fa dísztartóban
  • Az USA elnökeit ábrázoló látványos poszter díszhengerben
  • Tulajdonosi Tanúsítvány a kollekcióhoz

A páratlan sorozat előfizetőjeként az első küldeményt, a George Washington és John F. Kennedy érméket 50%-os kedvezménnyel, együttesen mindössze 4 995 Ft-ért szerezheti meg. A kollekció következő, 2 érmét tartalmazó küldeményeit minden további teendő nélkül, 3-4 hetente fogjuk elküldeni Önnek, küldeményenként 9 990 Ft-os kedvező áron (+ 990 Ft csomagolási és postaköltség). Önt semmiféle vásárlási kötelezettség nem terheli. Amennyiben az érmék bármelyike nem teljesíti előzetes várakozásait, a vonatkozó jogszabályok szerint Önt indokolás nélküli elállási jog illeti meg, és a kézhezvételtől számított 14 napon belül visszaküldheti, ekkor annak árát visszatérítjük. 

Ne feledje, mindösszesen 5 000 teljes kollekció elérhető a Magyar Éremkibocsátó kínálatában. Az Elnöki dollárok kollekció nyitott jellegű, jelenleg 40 színarannyal bevont érméből és azok Eredetiségét Igazoló Tanúsítványaiból, illetve a gyűjtői díszdobozból, elegáns dísztollból, az alapító okirat első oldalának másolatából, az elnököket ábrázoló poszterből és a Tulajdonosi Tanúsítványból áll.

Igen, megrendelem az Elnöki dollárok kollekció első küldeményeként a George Washington és John F. Kennedy elnökök portéit megörökítő érméket 50%-os kedvezménnyel, együttesen mindössze 4 995 Ft-ért (+ 0 Ft csomagolási és postaköltség). A sorozat következő, 2 érmét tartalmazó küldeményeit minden további teendő nélkül, 3-4 hetente fogom kézhez kapni kedvező áron, küldeményenként 9 990 Ft-ért (+ 990 Ft csomagolási és postaköltség). Az érmék árát az azokkal együtt kézbesített számla kiállításától számított 21 napon belül kell befizetnem. 

A kollekció nyitott jellegű, azaz előre meg nem határozott számú elemből áll. A szigorúan korlátozott példányszám a teljes, kigyűjtött kollekcióra vonatkozik, melyre a kollekció legalább egyik elemének limitált darabszáma nyújt garanciát. Ne feledje, Önt semmiféle vásárlási kötelezettség nem terheli. Amennyiben az érmék bármelyike nem teljesíti előzetes várakozásait, a vonatkozó jogszabályok szerint Önt indokolás nélküli elállási jog illeti meg, és a kézhezvételtől számított 14 napon belül visszaküldheti, ekkor annak árát visszatérítjük