Az amerikai elnökválasztás alkalmából:

Washington és Kennedy egy dollárosok színarany bevonattal!

Az elmúlt hetekben az amerikai közélettől volt hangos a világsajtó, ugyanis november 3-án rendezték meg az Amerikai Egyesült Államok 59. elnökválasztását! Négyévente kerül sor a szuperhatalom vezetőjének megválasztására, mely a nemzetközi politika egyik legjelentősebb történése. Az esemény kapcsán szeretnénk figyelmébe ajánlani kínálatunk egyik különleges darabját: az Elnöki dollárok érmegyűjteményt megnyitó hivatalos dollárokat.

Az Amerikai Egyesült Államok talán két leghíresebb elnöke George Washington és J.F. Kennedy voltak. Washington az USA alapító atyjaként közismert, míg Kennedy az őt ért tragikus merénylet miatt vált az egyik leggyakrabban emlegetett elnökké.

A két legendás vezető most 24 karátos arany (Au 999/1000) bevonattal gazdagított hivatalos amerikai érmén elevenedik meg!

2 érme 1 áráért!

A két elnök tiszteltére kibocsátott érme az amerikai történelem legmeghatározóbb személyeinek emlékét hűen őrző Elnöki dollárok kollekció első küldeményének elemei. A George Washington és J.F. Kennedy érméket Ön 50%-os kedvezménnyel, együttesen mindössze 4 995 Ft-ért (9 990 Ft helyett) szerezheti meg. Vagyis 2 érmét kap 1 áráért! 

Ne habozzon! Éljen az 50%-os kedvezménnyel!

Tulajdonságok
Anyag:
Réz
Bevonat:
Színtiszta arany (Au 999/1000)
Minőség:
Verdefényes
Átmérő:
26,49 mm
Limitáció:
5 000 teljes kollekció
Tömeg:
8,1 g
Közös előlap:
A New York-i Szabadság-szobor
Hátlap:
George Washington és J. F. Kennedy portéi
Kibocsátás éve:
2007, 2015
Kibocsátó:
Az Egyesült Államok kormánya

Elnöki dollárok

Hivatalos USA dollárok az amerikai elnökök tiszteletére - 24 karátos arany bevonattal!

Az Egyesült Államok kormánya a dollár névértékű pénzérméket az egy dolláros bankjegyek kiváltásának céljából kezdte el kibocsátani több mint 10 éve, 2007-ben. Annak érdekében, hogy még vonzóbbá tegyék a forgalmi érmék fizetőeszközként való használatát, az amerikai elnökök portréit választották a kibocsátások díszítő eleméül. Az új érméket hatalmas siker fogadta: a numizmatika iránt érdeklődök gyűjteni kezdték, míg az Egyesült Államokba érkező turisták emlékként vitték haza őket.

Az elnöki dollárokat mára már kivonták a forgalomból, így hozzáférésük a numizmatika rajongói számára rendkívül nehézkessé vált. A Magyar Éremkibocsátó Kft. történetében azonban most először lehetőség nyílik a hazai gyűjtők, így Ön előtt is, hogy megkezdhessék az amerikai elnökök portréjával ellátott egy dolláros érmék gyűjtését! A korlátozott, 5 000 teljes kollekcióra szorítkozó limitáció mellett a 24 karátos arany (Au 999/1000) bevonat teszi a az elnöki dollárokat igazán egyedülállóvá.

A kollekció gyűjtése során Ön ráadásul a következő exkluzív kiegészítőket kapja AJÁNDÉKBA:

  • Eredetiséget Igazoló Tanúsítvány minden érméhez
  • Az USA alapító okiratának másolata magyar fordítással
  • Éremtartó doboz a professzionális tárolás és bemutatás érdekében
  • Elegáns toll fa dísztartóban
  • Az USA elnökeit ábrázoló látványos poszter díszhengerben
  • Tulajdonosi Tanúsítvány a kollekcióhoz

A páratlan sorozat előfizetőjeként az első küldeményt, a George Washington és J. F. Kennedy érméket 50%-os kedvezménnyel, együttesen mindössze 4 995 Ft-ért szerezheti meg. A kollekció következő, 2 érmét tartalmazó küldeményeit minden további teendő nélkül, 3-4 hetente fogjuk elküldeni Önnek, küldeményenként 9 990 Ft-os kedvező áron (+ 990 Ft csomagolási és postaköltség). Ne feledje, hogy Önt semmiféle vásárlási kötelezettség nem terheli. Amennyiben az érmek bármelyike nem teljesíti előzetes várakozásait, a kézhezvételtől számított 14 napon belül visszaküldheti azt Társaságunk részére.

Igen, megrendelem az Elnöki dollárok kollekció első küldeményeként a George Washington és J. F. Kennedy elnökök portéit megörökítő érméket 50%-os kedvezménnyel, együttesen mindössze 4 995 Ft-ért (+ 0 Ft csomagolási és postaköltség). Tudomásul veszem, hogy a kézbesítésre várhatóan november végén kerül sor. A sorozat következő, 2 érmét tartalmazó küldeményeit minden további teendő nélkül, 3-4 hetente fogom kézhez kapni kedvező áron, küldeményenként 9 990 Ft-ért (+ 990 Ft csomagolási és postaköltség). Az érmék árát az azokkal együtt kézbesített számla kiállításától számított 21 napon belül kell befizetnem. A minden további költség nélkül kézbesített ajándék kiegészítőket csak a kollekció megrendelése esetén, a gyűjtés során biztosítjuk.

A kollekció nyitott jellegű, azaz előre meg nem határozott darabszámú elemből áll. A szigorúan korlátozott példányszám a teljes, kigyűjtött kollekcióra vonatkozik, melyre a kollekció legalább egyik elemének limitált darabszáma nyújt garanciát. Bármelyik érmét visszaküldhetem az átvételtől számított 14 napon belül a Magyar Éremkibocsátó Kft. részére. Telefonon vagy az arról szóló írásos nyilatkozat elküldésével bármikor lemondhatom a kollekció gyűjtését.