Jubileumi érmekülönlegesség színarany bevonattal

Innováció a numizmatikában!

Lady Diana, Wales hercegnője minden kétséget kizáróan a világtörténelem egyik legikonikusabb és legbefolyásosabb nőalakja volt. Egy nő, akinek minden tettét nemes szándék vezérelte, és aki sokszor a hatalommal szembe szegülve követte, amit a szíve diktált. Sokan úgy vélik, azóta sem született hozzá hasonló.

Diana születésének 60. évfordulója alkalmából a Samlerhuset Csoport egy szigorúan limitált kiadású, látványos, humániumból készült érmét bocsátott ki, ami kedvező ajánlatunk keretében most az Öné lehet!

Ön hallott már a humániumról?

Az érme alapanyaga egy rendkívüli innováció eredménye, a humánium, amely olyan fémek összefoglaló neve, melyeket a háborús zónákban lefoglalt illegális fegyverek beolvasztásából nyernek ki. Keresve sem találhatnánk a humániumnál megfelelőbb anyagot a Lady Diana emlékét idéző érme előállításához, hisz köztudott, hogy fáradhatatlanul járta a világot, hogy emberségével reményt nyújtson a rászorulóknak.

A jubileumi érme a témához méltó módon 24 karátos színarany bevonatot kapott, mely a Fairmined, azaz méltányos bányászat keretében került kitermelésre. Ez az etikusan előállított színarany egy jelképes tiszteletnyilvánítás a hercegnő mérhetetlen társadalmi szerepvállalása előtt.

A páratlan kibocsátás kivételes tulajdonságokkal bír:

  • Jubileumi kibocsátás
  • Méltányosan bányászott színarany bevonattal gazdagítva
  • Hatóságok által lefoglalt, illegális fegyverek beolvasztásával nyert érme
  • Szigorúan korlátozott példányszám: mindössze 100 000 érme került kibocsátásra

A méltányosan bányászott színarannyal bevont Lady Diana érmét a Magyar Éremkibocsátó Kft. ajándék Eredetiséget Igazoló Tanúsítvánnyal, Humánium Eredetiségét Igazoló Tanúsítvánnyal, Humánium érmekártyával és izgalmas háttértörténeti anyaggal együtt küldi el Önnek elegáns érmetartó dobozban, 29 900 Ft-os kedvező áron (+990 Ft csomagolási és postaköltség). 

Rendelje meg a Diana hercegnő születésének 60. évfordulója alkalmából kibocsátott Lady Diana, a nép hercegnője érmét!

Tulajdonságok
Anyag:
Humánium (Hu)
Bevonat:
Színarany (Au 999/1000)
Átmérő:
32 mm
Tömeg:
14,14 g
Limitáció:
100.000 világszerte
Kibocsátás:
2021
Kibocsátó:
Gibraltar
Névérték:
1/2 korona

Igen, megrendelem a humániumból készült, Fairmined színarannyal bevont Diana hercegnő emlékérmét 29 900 Ft-os kedvező áron (+990 Ft csomagolási és postaköltség). A termék ára online, vagy szállításkor a futárnak vagy a termékhez csatolt fizetési szelvényen, a számla kiállításától számított 21 napon belül fizetendő.

Ne feledje, amennyiben az érme nem teljesíti előzetes várakozásait, a vonatkozó jogszabályok szerint Önt indokolás nélküli elállási jog illeti meg, és a kézhezvételtől számított 14 napon belül visszaküldheti, ekkor annak árát visszatérítjük.

Ezúton tájékoztatjuk, hogy a részletfizetési lehetőség webshopunkban nem érhető el, ezzel kapcsolatosan kérjükkeresse ügyfélszolgálati munkatársainkat az alábbi telefonszámon: 06 80 888 998*

Hétköznap 8:00 - 19:00 között,

hétvégén 9:00 - 15:00 között.

* Díjmentesen hívható telefonszám