1800 éves ezüst pénz a római császárságért való küzdelemből!

Örömmel adunk lehetőséget Önnek, hogy ezzel a valódi antik ezüst érmével megszerezzen egy darabot a Római Birodalom gyilkossággal és árulással teli történelmi örökségéből.

A legkegyetlenebb zsarnok címért sokan versenghetnének a Római Birodalom császárai közül, de a győzelemre Caracalla volna az egyik legesélyesebb. Apjuk halála után öccsével, Getával közösen örökölték a trónt. Ám Caracalla a Birodalom megosztása helyett inkább megölette a testvérét.

Caracalla ezüst érméit Kr. u. 198 és 217 között verték. Átmérője hozzávetőlegesen 19 milliméter, súlya megközelítőleg 3.5 gramm. Az előlapon Caracalla császár jobbra tekintő, babérkoszorús portréja látható. Az érmek hátlapjára jellemzően római istenek képét verték, így Caracalla érméin szerepel Iupiter, Apollo, és a gyógyítás görög-egyiptomi istene, Serapis is.

Ne habozzon, rendelje meg a kínálatunkban korlátozott példányszámban elérhető érmeritkaságot 119 900 Ft-os kedvező áron (+1990 Ft csomagolási és postaköltség), amíg a készlet tart!


Tulajdonságok
Anyag:
Ezüst
Minőség:
Nagyon szép
Névérték:
dénár
Átmérő:
~ 19 mm
Tömeg:
~ 3,5 g
Kibocsátás:
Kr. u. 198 - 217
Kibocsátó:
Római Birodalom
Limitáció:
Természeténél fogva korlátozott

Igen, megrendelem az eredeti ezüst dénár érmét 119 900 Ft-os áron (+ 1990 Ft csomagolási és postaköltség). Az érme mellé ajándékba kapom a díszdobozt és az Eredetiséget Igazoló Tanúsítványt.

Jelenlegi vásárlásom nem jár további kötelezettséggel. A terméket a kézbesítéstől számított 14 napon belül visszaküldhetem. A termék ára online, vagy szállításkor a futárnak vagy a termékhez csatolt fizetési szelvényen, a számla kiállításától számított 21 napon belül fizetendő.