A Helvécia-Ballószög Általános Iskola „A forradalom költője” címmel rajzpályázatot szervezett, amely nagy érdeklődést váltott ki negyedik évfolyamtól a nyolcadik évfolyamig diákjai körében. A versenyre több mint 80 nevezés érkezett, amelyek mindegyike igen figyelemre méltó alkotás.

A Magyar Éremkibocsátó Kft. büszkén támogatta a kezdeményezést és 5 darab Nemzeti Dal Emlékérmet ajánlott fel a nyerteseknek. Az érmek nem csak a diákoknak jelentenek elismerést, hanem a numizmatika szerelmeseinek is különleges darabok lehetnek, hiszen a magyar történelem egy-egy fontos eseményére emlékeztetnek.

A szervezők örömmel fogadták a támogatást és boldogan adták át az érmeket a nyerteseknek. Az esemény nagy sikernek bizonyult, örömteli volt látni a diákok arcán a büszkeséget és a boldogságot, amikor a méltó elismerésüket átvehették.

A nyertesek

Ez az emlékezetes esemény remek lehetőség volt a diákok számára, hogy megmutathassák a kreativitásukat, és hogy megismerhessék a numizmatika sokszínűségét. A Magyar Éremkibocsátó Kft. büszke arra, hogy támogathatja a fiatal, feltörekvő tehetségeket, és a numizmatika sokszínűségén keresztül megismertethetjük velük országunk történelmének egy kis szeletét is.