2021 - A Bivaly éve

Alapozza meg szerencséjét az előttünk álló évre!

Az újév közeledtének alkalmából egy valódi érmekülönlegességet ajánlunk figyelmébe, amelyet akár kabalaként is használhat a következő évben. A Bivaly éve ihlette a színezüstből készült érme kibocsátását, amelynek előlapját egy édesvízi gyöngy díszíti, egy színarannyal bevont bivaly motívumra ültetve. A gyöngy a kínaiak szerint a tisztaság és érték jelképe.

Hazánkban is hódít a többezer éves múltra visszatekintő kínai horoszkóp, amely 12 állatövi jegyből áll. 2021 a Bivaly éve lesz. A jegy szülöttei megbízható és nyugodt természetű személyek. Mindig megtartják ígéreteiket, szeretik maguk körül a békét és a nyugalmat. Logikus gondolkodásmódjuk a saját nézeteikhez való ragaszkodással társul.

Az érme értékét tovább fokozzák technikai paraméterei: 

  • 1 uncia, azaz több mint 30 gramm tömör színezüst (Ag 999/1000) 
  • Szelektív 24 karátos színarany bevonat
  • Ragyogó kék gyöngy berakással
  • AJÁNDÉK tanúsítvánnyal és díszdobozzal
  • Látványos, 40 mm-es átmérő
  • Szigorú limitáció: csak 8888 darab a világon

A különleges színezüst érme ára mindössze 59 900 Ft (+990 Ft csomagolási és postaköltség). 

Ne habozzon, biztosítsa be szerencséjét a 2021-es évre, rendelje meg a Bivaly éve színezüst érmét - akár ajándékba, akár szerencsehozó amulettként is tökéletes választás!

Tulajdonságok
Anyag:
Színezüst (Ag 999/1000)
Bevonat:
Szelektív színarany
Névérték:
10 dollár
Átmérő:
40 mm
Tömeg:
31,1 gramm
Minőség:
A legkiválóbb (tükörveret)
Limitáció:
csak 8888 példány

Igen, megrendelem a színezüst Bivaly éve érmét kedvező áron, 59 900 Ft-ért (+ 990 Ft csomagolási és postaköltség). Az érme mellé ajándékba kapom az Eredetiséget Igazoló Tanúsítványt és a díszdobozt. Jelenlegi vásárlásom nem jár további kötelezettséggel. A terméket a kézbesítéstől számított 14 napon belül visszaküldhetem. A termék ára online, vagy szállításkor a futárnak vagy a termékhez csatolt fizetési szelvényen, a számla kiállításától számított 21 napon belül fizetendő.