A Szent István-bazilika püspök-plébánosa ajánlásával

A budapesti Szent István-bazilika hazánk egyik legszebb és legjelentősebb egyházi, valamint turisztikai nevezetessége.  Az impozáns, 65 mm-es átmérővel büszkélkedő színezüst érem részletgazdag kidolgozása az építészeti remekmű két toronnyal körbezárt főhomlokzatát, valamint a kupola lenyűgöző belső látképét tárja elénk.

Az épület műemléki és művészeti értékét szem előtt tartva, a kibocsátás a legkiválóbb minőségben, tükörveret háttérrel készült. Mi több a kupola motívumvilága, a modern verdei technológiának köszönhetően különleges, magas térhatással elevenedik meg szemünk előtt.

A gyönyörű érem ráadásul egy elegáns, valódi fából készült díszdobozban került elhelyezésre, amelybe a Bazilika sziluettjét gravírozták. Mellette az Eredetiséget Igazoló Tanúsítvány foglal helyet, amely garantálja az érem eredetiségét, a verdei minőséget és a nemesfém tisztaságát.

Tulajdonságok
Anyag:
Színezüst (Ag 999/1000)
Átmérő:
65 mm
Tömeg:
5 uncia (155,5 g)
Minőség:
Tükörveret
Limitáció:
299
Kibocsátás:
2020
Szegély:
Sorszámozott
:

Igen, megrendelem az 5 unciás színezüst Szent István-bazilika érmet 249 900 Ft-os kedvező áron (+1990 Ft csomagolási és postaköltség). Jelenlegi vásárlásom nem jár további kötelezettséggel. A termék árát nem most küldöm el, az szállításkor a futárszolgálat munkatársának vagy a termékhez csatolt fizetési szelvényen a számla a kiállításától számított 21 napon belül fizetendő. Az érmét a kézbesítéstől számított 14 napon belül visszaküldhetem.