Monumentális színezüst érmekülönlegesség az Azték birodalom emlékére

Az 500 éve elbukott Azték birodalomra emlékezünk ezzel a többszörösen domborművezett 1 kilogrammos színezüst érmével, melynek tulajdonosaként Ön egy igazán gyönyörű elemmel gazdagíthatja gyűjteményét.

Az érme az Azték birodalom gazdagságát hivatott szimbolizálni, ehhez illően színezüstből (Ag 999/1000) készült és lenyűgöző, 100 mm-es átmérővel bír.

Világszerte mindössze 199 példány érhető el az érméből!

Cégcsoportunk ügyfeleként Ön a rendkívüli, első kiadású veretet szerezheti meg, amely még keresettebb a gyűjtők körében! Ez a teljes limitáció azon kis részét jelenti, amely úgynevezett special edition azaz az első 25 példánya a teljes limitációnak. A termékhez sorszámozott Eredetiséget Igazoló Tanúsítványt ajándékozunk.

Az Azték birodalom és II. Moctezuma:

Az "azték" név a monda szerinti előző hazájukra, Aztlán-ra utal. Legnagyobb területét az 1502-ben hatalomra került II. Moctezuma király (az érmén megtalálható) idején érte el: határait két óceán mosta, lakóinak száma elérte a 2 millió főt. II. Moctezuma Mexikó 9. azték uralkodója, hatalmának végét Hernán Cortes spanyol konkvisztádorral vívott csatája jelentette és egyben megőrizte nevét a történelemben.

Amennyiben leadja megrendelését, a következő előnyökben részesül:

  • 1 kg színezüst (Ag 999/1000)
  • Többszörösen domborművezett
  • Részletgazdag ábrázolás
  • Antikolt kivitelezés, verdefényes minőség
  • Különleges kiadás: A limitáció első 25 példánya kizárólag ügyfeleink számára elérhető
  • AJÁNDÉK: prémium csomagolás, Eredetiséget Igazoló Tanúsítvány

Ne maradjon le a szigorúan korlátozott készletről, adja le megrendelését mihamarabb!

Tulajdonságok
Anyag:
Színezüst (Ag 999/1000)
Átmérő:
100 mm
Tömeg:
1000 g
Minőség:
Verdefényes
Kivitelezés::
Többszörösen domborművezett, antikolt
Limitáció:
199 példány
Különleges kiadás:
25 példány
Kibocsátás:
2021
Kibocsátó:
Samoa
Névérték:
25 dollár

Igen, megrendelem a színezüstből készült, a többszörösen domborművezett Azték birodalom érmet 1 190 000 Ft-os áron (+1990 Ft csomagolási és postaköltség). A termék ára online vagy a termékhez csatolt fizetési szelvényen, a számla kiállításától számított 21 napon belül fizetendő.

Ne feledje, amennyiben az érme nem teljesíti előzetes várakozásait, a vonatkozó jogszabályok szerint Önt indokolás nélküli elállási jog illeti meg, és a kézhezvételtől számított 14 napon belül visszaküldheti, ekkor annak árát visszatérítjük.

Azték birodalom érmére részletfizetési lehetőséget is biztosítunk, ezzel kapcsolatosan kérjükkeresse ügyfélszolgálati munkatársainkat az alábbi telefonszámon:

06 80 888 889*

Hétköznap 8:00 - 19:00 között, hétvégén 9:00 - 15:00 között.

* Díjmentesen hívható telefonszám