Attila, Isten ostora

A Hun Birodalom nagyfejedelme
24 karátos arannyal bevont érmen

Sok magyar ember máig büszkén tekint Attila hun királyra, hiszen ősi gyökereink szálai a nagy hódítóig is visszavezethetőek. A csodálatosan gazdag hun-magyar mondavilágunknak, a hagyományoknak, a krónikáknak és a szépirodalmi műveknek köszönhetően az Attila hun királyról szóló mítoszok beleívódtak a magyarok lelkébe és elválaszthatatlanná váltak a nemzeti öntudatunktól.

Ősi elbeszélések szerint Árpád vezér is az ő vér szerinti leszármazottja. A hunok fejedelmét még ma is „Isten ostoraként” emlegetik, győzedelmes hadjáratokat vezetett Ázsiától Európáig a kor nagyhatalmai ellen, melyet azóta sem volt képes senki más túlszárnyalni. A legendás hun uralkodó, Attila tiszteletére egy színarannyal bevont emlékérem került kibocsátásra, a legkiválóbb verdei minőségben.

Az Attila hun király érem mellé ajándékba kézbesítjük Önnek az Eredetiséget Igazoló Tanúsítványt és izgalmas történeti leírást is.

ŐSI JELKÉPEK ELŐTT TISZTELEGVE

Az érem előlapján, Attila király és a hun lovasok jelennek meg, valamint a Colosseum, Róma hatalmas amfiteátruma, mely jelképezi a hunok kiemelkedő szerepét a Római Birodalom bukásában. A hátlapon a hunok egy ősi vallási jelképe a Nap szimbólum és Attila isteni kardja látható, melyet ősétől, Nimródtól, más elbeszélés szerint a Hadak Urától kapott az ellenségeivel vívott csatáihoz. 
Az érem különlegességét fokozza, hogy a kard markolatának mintáját a Nagyszéksós-pusztán feltárt gazdag hun régészeti leletek ihlették.

Rendelje meg a legkiválóbb verdei minőségben készült emlékérmet Ön mindössze 13 990 Ft-ért (+ 1 490 Ft csomagolási és postaköltség).


Előnyök az Ön számára:

  • Legkiválóbb verdei minőség, tükörveret
  • Színtiszta arany bevonat (Au 999/1000)
  • Eredetiséget Igazoló Tanúsítvánnyal

Igen, Ön megrendeli az Attila hun király színarannyal bevont emlékérmet, ajándék Eredetiséget Igazoló Tanúsítvánnyal 13 990 Ft-ért (+1 490 Ft csomagolási és postaköltség). Az érem megvásárlása nem jár további kötelezettséggel. Amennyiben az érem nem teljesíti előzetes várakozásait, a vonatkozó jogszabályok szerint Önt indokolás nélküli elállási jog illeti meg, és a kézhezvételtől számított 14 napon belül visszaküldheti.

Az érem árát ne most küldje el, az a küldeményhez csatolt számla kiállítását követő 21 napon belül vagy a futárszolgálat munkatársának fizetendő. 

Tulajdonságok
Anyag:
Rézötvözet
Bevonat:
Színarany (Au 999/1000)
Átmérő:
38,61 mm
Tömeg:
26 g
Minőség:
Legkiválóbb verdei minőség, tükörveret
Előlap:
Attila király, vágtázó hun lovasok és a Colosseum
Hátlap:
A hunok egy ősi vallási jelképe a Nap szimbólum és Attila kardja
Éremművész:
Király Fanni
Kibocsátó:
Magyar Éremkibocsátó Kft.