II. Rákóczi Ferenc

A haza szabadságáért küzdő fejedelem

A Rákóczi emlékév alkalmából örömmel ajánljuk figyelmébe a Magyar Éremkibocsátó Kft. egyik exkluzív büszkeségét, a II. Rákóczi Ferenc emlékérmet. A 24 karátos aranyból készült érem a haza szabadságáért küzdő erdélyi fejedelem örökségének állít emléket.

A legkiválóbb minőségben készült, szigorúan korlátozott példányszámban elérhető színarany érem különlegességét fokozza, hogy a fejedelem megválasztásának 315. évfordulója alkalmából került kibocsátásra.

Miért éri meg leadni megrendelését?

  • Színtiszta arany kibocsátás
  • Ajándék Eredetiséget Igazoló Tanúsítvány
  • Különösen alacsony példányszám, amit a fejedelem megválasztásának évszáma ihletett – mindössze 1704 darab érhető el világszerte!

Ne maradjon le a lehetőségről!

Ragadja meg az alkalmat, és szerezze meg a káprázatos emlékérmet, mielőtt a szigorúan korlátozott példányszám elfogy! Ezen ajánlat keretében kedvező áron mindössze 29 900 Ft-ért lehet az Öné a lenyűgöző motívumvilággal megáldott emlékérem! Mi több, az érmet ajándék Eredetiséget Igazoló Tanúsítvánnyal és izgalmas háttértörténeti anyaggal kézbesítjük.

Tulajdonságok
Anyag:
Színtiszta arany
Átmérő:
13,92 mm
Tömeg:
0,5 g
Minőség:
Tükörveret
Limitáció:
1704 db
Előlap:
II. Rákóczi Ferenc lóháton ülő alakja
Hátlap:
II. Rákóczi Ferenc címere
Éremművész:
Fritz Mihály
Kizárólagos forgalmazó:
Magyar Éremkibocsátó Kft.

Igen, megrendelem a színarany II. Rákóczi Ferenc fejedelem emlékérmet kedvező áron, 29 900 Ft-ért (+ 990 Ft csomagolási és postaköltség). Az érmet az átvételtől számított 14 napon belül visszaküldhetem a Magyar Éremkibocsátó Kft. részére. 

Kérjük, a termék árát ne most küldje el részünkre, az szállításkor a postásnak / futárszolgálat munkatársának fizetendő.