Az Aranybulla atyja, II. András
egyedülálló formavilágú érmen megörökítve

II. András uralkodásának legkiemelkedőbb rendelkezése vitathatatlanul a híres Aranybulla 1222. évi kiadása volt, amely modernizálta a jogrendszert és lefektette a rendi társadalom jogi alapjait, így szabályozva az egyes társadalmi csoportok kiváltságait és kötelességeit. Az oklevél számos megújítása ellenére több mint fél évezreden át, egészen a polgári állam 1848-as kialakulásáig érvényben volt.

Államalapító királyunk előtt egy nem mindennapi, már-már formabontó éremkülönlegességgel tisztelgünk, amely csakis Társaságunk kínálatában érhető el.

Az Arany Királyok kollekció nyitó darabja, a II. András érem igazán lenyűgöző technikai paraméterekkel bír:

• Színtiszta aranyból készült, 999/1000 finomságú
• Egyedülálló formavilágú, ingot érem
• Tükörveret érem, a legkiválóbb verdei minőségben készült, így az elő- és hátlapi motívumok tükörfényben pompáznak

Legyen Öné a tömör színaranyből készült II. András érem 50%-os kedvezménnyel, mindössze 17 995 Ft-ért!

 

Tulajdonságok
Anyag:
Színarany (Au 999/1000)
Méret:
15,2 x 8,6 mm
Súly:
0,5 g
Minőség:
Tükörveret
Limitáció:
5 000 teljes kollekció
Előlap:
II. András portréja
Közös hátlap:
Országalma
Kizárólagos forgalmazó:
Magyar Éremkibocsátó Kft.
Éremművész:
ifj. Szlávics László

Arany Királyok
Hazánk dicső királyainak színarany arcképcsarnoka

Az egyedi formájú kollekció a nemes témához méltó nyitó elemet kapott II. András király személyében. Azonban a gyűjtemény további elemei sem adhatnak okot panaszra, hiszen a kollekcióban történelmünk olyan meghatározó királyait sorakoztatjuk fel, mint például államalapító Szent István, Mátyás az igazságos, Szent László, a lovagkirály, vagy Könyves Kálmán, korának tudósa.

Az Arany Királyok kollekció kizárólag a Magyar Éremkibocsátó Kft. kínálatában érhető el. Példányszámát tekintve szigorúan limitált; világszerte mindössze 5 000 teljes gyűjtemény érhető el, mely még magasabb szintre emeli a sorozat exkluzivitását.

A kollekció gyűjtése során Ön AJÁNDÉKBA kapja a következőket:

  • Elegáns gyűjtői díszdoboz az érmek biztonságos tároláshoz és látványos bemutatáshoz
  • Professzionális numizmatikai nagyító a legapróbb részletek megtekinthetősége érdekében
  • Eredetiséget Igazoló Tanúsítvány mindegyik színarany éremhez
  • Tulajdonosi Tanúsítvány a kollekcióhoz
  • és az Ön nevével ellátott gravítozott réztábla

A páratlan sorozatot megnyitó, színarany II. András emlékérem 50%-os kedvezményes áron, mindössze 17 995 Ft-ért lehet az Öné. A kollekció további elemeit minden további teendő nélkül, 3-4 hetente fogjuk elküldeni Önnek, érmenként 35 990 Ft-os kedvező áron (+ 990 Ft csomagolási és postaköltség). Ne feledje, amennyiben az érmek bármelyike nem teljesíti előzetes várakozásait, a vonatkozó jogszabályok szerint Önt indokolás nélküli elállási jog illeti meg, és a kézhezvételtől számított 14 napon belül visszaküldheti, ekkor annak árát visszatérítjük.

Éljen a lehetőséggel, szerezze meg a személyre szóló ajándékokkal színesített sorozatot!

Igenmegrendelem az Arany Királyok kollekció első elemeként a színarany II. András emlékérmet kedvezményes áron, 17 995 Ft-ért (+ 0 Ft csomagolási és postaköltség). A sorozat következő színarany érmeit minden további teendő nélkül, 3-4 hetente fogom kézhez kapni kedvező áron, 35 990 Ft-ért (+ 990 Ft csomagolási és postaköltség). A sorozat első eleme átvételkor a postásnak fizetendő, a további érmek árát az azokkal együtt kézbesített számla kiállításától számított 21 napon belül kell befizetni.

A kollekció nyitott jellegű, azaz előre meg nem határozott számú elemből áll. A szigorúan korlátozott példányszám a teljes, kigyűjtött kollekcióra vonatkozik, melyre a kollekció legalább egyik elemének limitált darabszáma nyújt garanciát.

Ne feledje, amennyiben az érmek bármelyike nem teljesíti előzetes várakozásait, a vonatkozó jogszabályok szerint Önt indokolás nélküli elállási jog illeti meg, és a kézhezvételtől számított 14 napon belül visszaküldheti, ekkor annak árát visszatérítjük.