Koronázza meg Magyar Századok gyűjteményét:

Honfoglalás 24 karátos arany érmen!

Megtiszteltetés a Magyar Éremkibocsátó Kft. számára, hogy felajánlhatja Önnek nemzetünk első diadaláról, a Honfoglalásról megemlékező éremművészeti különlegességet. A remekmű az emelkedett témához méltó kivételes tulajdonságokkal rendelkezik, melyre az érem mellé kézbesített Eredetiséget Igazoló Tanúsítvány nyújt garanciát:  

  • Színtiszta aranyból (Au 999/1000) készült numizmatikai alkotás!
  • Az érem a legkiválóbb verdei minőségben, tükörverettel került kibocsátásra!
  • Szigorúan korlátozott példányszám: mindössze 2000 érem érhető el világszerte!

Az egyedülálló kibocsátás előlapján egy hátrafelé nyilazó lovasíjász harcos jelenik meg, míg a hátlapot nemzetünk védőszentje, Szűz Mária alakjával és 12 csillagával összefonódó szimbolikus világfamotívum díszíti.

A remekmű nem csupán gazdag szimbólumvilága és nemesfémtartalma miatt különleges, hanem azért is, mert a Honfoglalásról, nemzetünk történelmének első mérföldkövéről emlékezik meg. 

Tegye teljessé most éremtartó albumát, rendelje meg a tündöklő aranyból készült Honfoglalás emlékérmet!

 

Leírás
Anyag:
Színarany (Au 999/1000)
Átmérő:
18 mm
Súly:
1,2 g
Minőség:
Tükörveret
Limitáció:
2000 db
Előlap:
Nyilazó lovas
Hátlap:
Szűz Mária alakjával és 12 csillagával összekapcsolódó szimbolikus világfamotívum
Kizárólagos forgalmazó:
Magyar Éremkibocsátó Kft.

Igen, megrendelem a színaranyból (Au 999/1000) készült Honfoglalás emlékérmet kedvező áron, mindössze 59 900 Ft-ért (+ 990 Ft csomagolási és postaköltség). Az érmet az átvételtől számított 14 napon belül visszaküldhetem a Magyar Éremkibocsátó Kft. részére. A termék árát nem most küldöm el, az szállításkor a postásnak vagy a termékhez csatolt fizetési szelvényen a számla kiállításától számított 14 napon belül fizetendő.