Jubileumi ajánlat az Apollo-program 50. évfordulójára:
Ünnepelje a Holdra szállást színarany érmével!

A legendás amerikai elnök, John F. Kennedy 1961-es kongresszusi beszédében fogalmazta meg, hogy embert küld a Holdra. Sajnos az államférfi már nem élte meg, mikor 1969 júliusában, azaz kereken 50 éve az Apollo-programot siker koronázta: Neil Armstrong első emberként lépett a Holdra! 

Ez a lépés valódi mérföldkő  volt az emberiség és az űrkutatás történetében, melynek jubileumáról szeretnénk méltó módon megemlékezni.

Magyar Éremkibocsátó Kft. - Színarany érme a Holdra szállás 50. évfordulójáraElőnyök az Ön számára:

  • Hivatalos dollár színtiszta aranyból
  • Prémium kibocsátás az emberiség sorsfordító pillanatának emlékére
  • A világ egyik legkisebb és egyben legkeresettebb érméje
  • AJÁNDÉK érmetartó kártyában (képünkön), amely az Eredetiséget Igazoló Tanúsítványt is magában rejti

Ne habozzon, idézze fel a Holdra szállás 24 karátos aranyba vésett, sorsfordító momentumát! Rendelje meg saját példányát igen kedvező áron, mindössze 29 900 Ft-ért (+990 Ft csomagolási és postaköltség) ebből a káprázatos színarany érméből! 

Leírás
Anyag:
Színarany (Au 999/1000)
Átmérő:
11 mm
Tömeg:
0,5 g
Minőség:
Tükörveret
Limitáció:
5000
Kibocsátás:
2019
Kibocsátó:
Barbados
Névérték:
10 dollár

Igen, megrendelem a színtiszta aranyból készült jubileumi Holdra szállás érmét kedvező áron, mindössze 29 900 Ft-ért  (+ 990 Ft csomagolási és postaköltség). Jelenlegi vásárlásom nem jár további kötelezettséggel. Az érmét a kézbesítéstől számított 14 napon belül visszaküldhetem.

Kérjük, az érme árát ne most küldje el részünkre, az a hozzá csatolt számla kiállításától számított 14 napon belül fizetendő.

Tájékoztatjuk, hogy megadott személyes adatait kizárólag a Magyar Éremkibocsátó Kft. kezeli és a cégcsoportjához tartozó cégek dolgozzák fel, rendelések teljesítéséhez és újdonságaik bemutatásához. Adatait harmadik félnek nem adjuk át. Jelen nyilatkozat az adatkezelőhöz intézett visszavonásig érvényes. A Magyar Éremkibocsátó Kft. az Adatvédelmi törvény (1992. évi LXIII. tv.) vonatkozó hatályos rendelkezéseinek megfelelően kezeli ügyfeleinek személyes adatait.