Koronázza meg Sorsfordító magyarok gyűjteményét!

Himnusz kézirat emlékérem 24 karátos aranyból

1823. január 22-én Kölcsey Ferenc tollából született meg a Hymnus, a’ Magyar nép zivataros századaiból című költemény, amely mára magyarságunk egyik legfontosabb jelképévé vált. A Kölcsey által megfogalmazott gondolatok valamennyi magyar ember szívének legmélyéről szólnak. Nemzeti imádságunkról egy rendkívüli, színtiszta aranyból készült kibocsátás emlékezik meg.

A remekmű kivételes tulajdonságokkal rendelkezik:

  • 24 karátos aranyból (Au 999/1000) készült

  • A legkiválóbb verdei minőségben került kibocsátásra

  • Szigorúan korlátozott példányszám: mindössze 3 000 érem érhető el világszerte

  • AJÁNDÉK Eredetiséget Igazoló Tanúsítvánnyal és izgalmas kísérőlevéllel

Az egyedülálló kibocsátás előlapján a Himnusz első versszaka és megírásának dátuma látható az eredeti kézirat pontos másaként egy pergamenen megjelenítve. Az érem hátlapján nemzeti fohászunk költője, Kölcsey Ferenc portréja látható, kezében a Himnusszal, illetve aláírása.

Ragadja meg a kedvező lehetőséget és rendelje meg ezt a szemet gyönyörködtető, limitált színarany kibocsátást, amellyel megkoronázhatja Sorsfordító magyarok gyűjteményét.

Igen, megrendelem a 24 karátos aranyból készült Himnusz emlékérmet kedvező áron 79 900 Ft-ért (+1490 Ft csomagolási és postaköltség). A termék árát nem most küldöm el, az szállításkor a futárszolgálat munkatársának vagy a termékhez csatolt fizetési szelvényen a számla a kiállításától számított 21 napon belül fizetendő. Amennyiben az érem nem teljesíti előzetes várakozásait, a vonatkozó jogszabályok szerint Önt indokolás nélküli elállási jog illeti meg, és a kézhezvételtől számított 14 napon belül visszaküldheti, ekkor annak árát visszatérítjük.

Tulajdonságok
Anyag:
24 karátos arany (999/1000)
Átmérő:
18 mm
Tömeg:
1,2 g
Minőség:
Legkiválóbb verdei minőség, tükörveret
Limitáció:
3 000 darab
Kibocsátás:
2021
Kizárólagos forgalmazó:
Magyar Éremkibocsátó Kft.
Előlap:
Az eredeti kézirat első versszakának pontos mása
Hátlap:
Kölcsey Ferenc portréja kezében a Himnusszal
Éremművész:
Fritz Mihály