Szent Korona:
A magyar államiság jelképe színtiszta aranyból

Nemzetünk koronázási ékszereinek legfényesebbike, a Szent Korona történelmünk egyik legfontosabb szimbóluma. Büszkén ajánljuk figyelmébe a páratlan szépségű fejéknek emléket állító érmekülönlegességet. A lenyűgöző numizmatikai alkotás a dicső témához méltó, kivételes tulajdonságokkal rendelkezik.

színtiszta aranyból (Au 999/1000) készült érme magas nemesfémtartalma, legkiválóbb verdei minősége és aprólékosan megtervezett motívumvilága tökéletes numizmatikai egységet alkot. A különleges, 11 milliméteres átmérő a világ egyik legkisebb és egyben legkeresettebb technikai paramétere. Az érme a kibocsátó országban hivatalos, törvényes fizetőeszköz. 

Szent Korona emlékérme

A Szent Korona emlékérme A világ legkisebb arany érméi kollekció nyitó darabja. A kivételes technikai paraméterekkel rendelkező gyűjtemény előfizetőjeként a Szent Korona emlékérme 50%-os kedvezménnyel, mindössze 14 995 Ft-ért lehet az Öné. A páratlan sorozatból mindössze 5 000 teljes kollekció érhető el a Magyar Éremkibocsátó Kft. kínálatában.

Leírás
Anyag:
Színarany
Átmérő:
11 mm
Súly:
0,5 g
Minőség:
Tükörveret
Hátlap:
Szent Korona
Kibocsátó:
Cook-szigetek
Előlap:
II. Erzsébet királynő arcképe
Névérték:
1 dollár

A világ legkisebb arany érméi:
Hivatalos arany érmék, amelyeket mindenki megengedhet magának

A Szent Korona emlékérme A világ legkisebb arany érméi kollekció nyitó darabja, melynek különlegessége abban áll, hogy az érmék egyedülálló, 11 milliméteres átmérője a világ egyik legkisebb és egyben legkeresettebb technikai paramétere. A változatos témákat feldolgozó sorozat népszerű elemei között szerepel többek között a világhírű magyar zeneszerző, Liszt Ferenc emlékére kibocsátott érme, a béke zarándokaként ismert II. János Pál pápa előtt tisztelgő numizmatikai remekmű, továbbá a magyar történelem egyik legmeghatározóbb eseménye, az 1956-os forradalom és szabadságharc előtt tisztelgő alkotás.

A páratlan sorozatból mindössze 5 000 teljes kollekció érhető el a Magyar Éremkibocsátó Kft. kínálatában.

A sorozat gyűjtése során az alábbi kiegészítőket Ön AJÁNDÉKBA kapja:

  • Eredetiséget Igazoló Tanúsítványt és izgalmas háttértörténeti anyagot minden érméhez
  • Numizmatikai nagyítót az érmék motívumainak alapos megtekinthetősége érdekében
  • Elegáns gyűjtői díszdobozt a biztonságos tároláshoz és látványos bemutatáshoz
  • Névre szóló Tulajdonosi Tanúsítványt, valamint gravírozott réztáblát a gyűjteményhez

A sorozat előfizetőjeként a Szent Korona érmét 50%-os kedvezménnyel, mindössze 14 995 Ft-os áron szerezheti meg. A kollekció következő érméit minden további teendő nélkül, 3-4 hetente fogjuk elküldeni Önnek, darabonként 29 990 Ft-os kedvező áron (+ 990 Ft csomagolási és postaköltség). Ne feledje, hogy Önt semmiféle vásárlási kötelezettség nem terheli. Amennyiben az érmék bármelyike nem teljesíti előzetes várakozásait, a kézhezvételtől számított 14 napon belül visszaküldheti azt Társaságunk részére.

Éljen az 50%-os kedvezménnyel, és váljon a népszerű gyűjtemény büszke tulajdonosává!

Igen, megrendelem A világ legkisebb arany érméi kollekció első elemként a színarany Szent Korona érmét kedvezményes, 14 995 Ft-os áron (+ 0 Ft csomagolási és postaköltség). A sorozat következő darabjait minden további teendő nélkül, 3-4 hetente fogom kézhez kapni kedvező áron, 29 990 Ft-ért (+ 990 Ft csomagolási és postaköltség). A sorozat első eleme átvételekor a postásnak fizetendő, a további érmék árát az azokkal együtt kézbesített számla kiállításától számított 14 napon belül kell befizetnem.

A kollekció nyitott jellegű, azaz előre meg nem határozott darabszámú elemből áll. A szigorúan korlátozott példányszám a teljes, kigyűjtött kollekcióra vonatkozik, melyre a kollekció legalább egyik elemének limitált darabszáma nyújt garanciát. Bármelyik érmét visszaküldhetem az átvételtől számított 14 napon belül. Telefonon vagy az arról szóló írásos nyilatkozat elküldésével bármikor lemondhatom a kollekció gyűjtését.