Tájékoztatjuk, hogy az 1222 példányban meghatározott limitáció minden darabja elkelt. Gratulálunk mindenkinek, aki gyűjteményében tudhatja e rendkívüli érmet!

800 éves az 1222-es Aranybulla

Színarany jubileumi érem limitált kiadásban


Az 1222-ben kibocsátott Aranybulla talán a valaha kiadott legjelentősebb magyar okirat. II. András valószínűleg nem is sejtette, hogy még hosszú évszázadokon át fognak felesküdni rá uralkodóink és hivatkozási alapul szolgál a rendi szabadság védelmében.

A királyi oklevél kiadására idén április 24-én éppen 800 éve került sor. A jubileum alkalmából egy 24 karátos arany éremmel tisztelgünk a magyar történeti alkotmány egyik alapkövének tekintett dokumentum előtt. A legkiválóbb verdei minőségben készült, mindössze 1222 példányban limitált veret motívumait a 800 éves Aranybulla függőpecsétje inspirálta.

Miért érdemes leadni a megrendelését?

  • Tömör színtiszta arany (Au 999/1000)
  • Jubileumi kibocsátás a 800. évfordulóra
  • Különösen alacsony példányszám: mindössze 1222 érem érhető el
  • Ajándék: Eredetiséget Igazoló Tanúsítvány és izgalmas kísérőlevél

Ne maradjon le a lehetőségről!

Rendelje meg a színarany emlékérmet, mielőtt a szigorúan korlátozott példányszám elfogy! Ezen ajánlat keretében bevezető áron mindössze 29 990 Ft-ért (+ 990 Ft csomagolási és postaköltség) lehet az Öné a ragyogó veret! A bevezető ár a 2022. május 8-ig beérkező megrendelés esetén érvényes, ezt követően az érem ára 34 990 Ft (+ 990 Ft csomagolási és postaköltség) lesz.

Töltse ki a jobb oldali űrlapot, és szerezze meg a mindössze 1222 darab színarany érem egyikét!

Nézze meg a jubileumi Aranybulla éremről készült látványos videót is:

Igen, Ön megrendeli a színaranyból készült jubileumi Aranybulla érmet 29 990 Ft-os bevezető áron (+ 990 Ft csomagolási és postaköltség).

Amennyiben az érem nem teljesíti előzetes várakozásait, a vonatkozó jogszabályok szerint Önt indokolás nélküli elállási jog illeti meg, és a kézhezvételtől számított 14 napon belül visszaküldheti, ekkor annak árát visszatérítjük.

Az érem árát ne most küldje el, az szállításkor a futárszolgálat munkatársának fizetendő.

Tulajdonságok
Anyag:
Színarany (AU 999/1000)
Átmérő:
13,92 mm
Tömeg:
0,5 g
Minőség:
Legkiválóbb verdei minőség
Limitáció:
1222 példány
Előlap:
II. András trónon ülő alakja
Hátlap:
Az évfordulóhoz kötődő dátumok II. András címerébe foglalva
Éremművész:
Csontos Attila