800 éves az 1222-es Aranybulla
Színarany jubileumi érem limitált kiadásban


Az 1222-ben kibocsátott Aranybulla talán a valaha kiadott legjelentősebb magyar okirat. II. András valószínűleg nem is sejtette, hogy még hosszú évszázadokon át fognak felesküdni rá uralkodóink és hivatkozási alapul szolgál a rendi szabadság védelmében.

A királyi oklevél kiadására idén április 24-én éppen 800 éve került sor. A jubileum alkalmából egy 24 karátos arany éremmel tisztelgünk a magyar történeti alkotmány egyik alapkövének tekintett dokumentum előtt. A legkiválóbb verdei minőségben készült, mindössze 1222 példányban limitált veret motívumait a 800 éves Aranybulla függőpecsétje inspirálta. Most Öné lehet
a limitáció utolsó 100 darabjának egyike!

Miért érdemes leadni a megrendelését?

  • Tömör színtiszta arany (Au 999/1000)
  • Jubileumi kibocsátás a 800. évfordulóra
  • Különösen alacsony példányszám
  • Ajándék: Eredetiséget Igazoló Tanúsítvány és izgalmas kísérőlevél

Nézze meg a jubileumi Aranybulla éremről készült látványos videót is:

Tulajdonságok
Anyag:
Színarany (AU 999/1000)
Átmérő:
13,92 mm
Tömeg:
0,5 g
Minőség:
Legkiválóbb verdei minőség
Limitáció:
1222 példány
Előlap:
II. András trónon ülő alakja
Hátlap:
Az évfordulóhoz kötődő dátumok II. András címerébe foglalva
Éremművész:
Csontos Attila

Igen, megrendelem az Aranybulla emlékérmet díszdobozban , mindössze 39 900 Ft-ért (+ 990 Ft csomagolási és postaköltség). A termék ára online, vagy szállításkor a futárnak vagy a termékhez csatolt fizetési szelvényen, a számla kiállításától számított 21 napon belül fizetendő.

Amennyiben az érme nem teljesíti előzetes várakozásait, a vonatkozó jogszabályok szerint Önt indokolás nélküli elállási jog illeti meg, és a kézhezvételtől számított 14 napon belül visszaküldheti, ekkor annak árát visszatérítjük, ha azt már kifizette.