Méltányosan bányászott aranyból készült Szűz Mária emlékérem

Kizárólag a Magyar Éremkibocsátó Kft. kínálatában

Színarany Szűz Mária emlékérem méltányosan bányászott aranyból

Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a terméket!

0
  • 7,8 g Fairmined színaranyból
  • Nagyon alacsony limitáció: 299 érem világszerte
  • A legkiválóbb verdei minőség: tükörveret
  • A nemzetközi Fairmined szervezet igazolásával
  • Típus: Egyedi termék
  • Rendelkezésre álló mennyiség Utolsó darabok
Kedvező ár: 349 900 Ft

Szűz Mária - A Magyarok Nagyasszonya

Az érem különlegességét az arany bányászatára vonatkozó méltányos megnevezés koronázza meg. Ez a cím kizárólag akkor illeti meg az aranyból készített érmet, ha többek között a bányászata során nem alkalmaztak gyermekmunkát, a bányászok megfelelő munkakörülmények között dolgoztak méltányos fizetségért. Az arany kinyerése során pedig nem károsították a környezetet és higanyfelhasználás nélkül tették azt annak érdekében, hogy felelősséget vállaljanak társadalmunk jobbá tételéért, fenntarthatóságáért.

Előlapján: Szűz Mária - A Magyarok Nagyasszonya, fénysugarak által körbeölelve

Hátlapján: a kereszténység szimbolikus motívumai és a latin Patrona Hungariae felirat (a latin eredetű Patrona szó jelentése védőszent, a Hungariae pedig hazánkra utal)

Kedvező ár: 349 900 Ft
Tulajdonságok
Anyag:
Színarany
Átmérő:
25 mm
Súly:
7,78 g
Minőség:
Tükörveret
Limitáció:
299

Igen, megrendelem a Fairmined Szűz Mária emlékérmet 349 900 Ft-os kedvező áron (+1990 Ft csomagolási és postaköltség). A különleges érem mellé ajándékba kapom az Eredetiséget Igazoló Tanúsítványt, valamint az elegáns gyűjtői díszdobozt. Jelenlegi vásárlásom nem jár további kötelezettséggel. A terméket a kézbesítéstől számított 14 napon belül visszaküldhetem. A termék ára kézbesítéskor a futárnak fizetendő.

Ezúton tájékoztatjuk, hogy a részletfizetési lehetőség webshopunkban nem érhető el, ezzel kapcsolatosan kérjükkeresse ügyfélszolgálati munkatársunkat az alábbi telefonszámon: 06 80 888 998*

Hétköznap 8.00 - 19.00 között, hétvégén 9.00 - 15.00 között.

*Díjmentesen hívható telefonszám